Dorit de Rapid, atacantul a dat cărțile pe față: ”Am început negocierile”

În ultimele săptămâni s-a vorbit foarte intens de faptul că Rapid îl va pierde pe atacantul kosovar Albion Rrahmani în vara viitoare, deoarece este dorit de mai multe formații important ale Europei, iar giuleștenii sunt nevoiți să-i caute înlocuitor încă de pe acum.

Printre cei vizați de un transfer la Rapid se numără și atacantul celor de la Lecce, internaționalul român Rareș Burnete (20 de ani), cel care nu primește prea multe șanse la prima echipă a italienilor.

Rareș Burnete și-a trasat obiectivele!

Rareș Burnete marchează pe bandă rulantă la Primavera, campionatul de tineret al Italiei, însă vrea să facă cât mai repede pasul către seniori.

Deja, a bifat un meci pentru Lecce, dar și câteva partide pentru naționala U21 a României. Cu toate acestea, își dorește mult mai mult spațiu pentru a-și etala calitățile certe.

Rareș Burnete nu este străin de zvonurile care îl legau de un transfer la Rapid din vară. Totuși, în acest moment, primul său obiectiv este să rămână în Italia.

Rareș Burnete se află în negocieri avansate cu șefii celor de la Lecce pentru prelungirea contractului. Dacă nu se va ajunge la o înțelegere, fotbalistul român va încerca să-și găsească un angajament tot în Italia, acolo unde este urmărit cu atenție de mai multe formații din Serie B.

Nu ar spune ”Nu” unui transfer la Rapid, însă Rareș este determinat să facă tot posibilul pentru a rămâne în Peninsulă.

Au început negocierile pentru prelungirea contractului. Vom vedea ce se întâmplă în perioada imediat următoare.

Știu că s-a scris în iarnă și de un un interes la Rapidului. Dar cu mine nu a discutat nimeni. Pentru mine, prioritar este să rămân afară, la Lecce sau în altă parte”, a declarat Rareș Burnete, conform prosport.ro.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Rareș Burnete, conform transfermarkt.de.
  • Rareș Burnete este la Lecce din 2020.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare