Dorit de FCSB și CFR, Juan Bauza a spus totul! De ce a refuzat transferul: „E adevărat”

În vârstă de 28 de ani, Juan Bauza se numără printre fotbaliștii străini care au reușit să impresioneze în fotbalul românesc.

Juan Bauza: „Nu m-aș fi simțit comod să port tricoul altei echipe din România”

Grație evoluțiilor sale de la FCU Craiova, Juan Bauza a intrat în vizorul celor de la FCSB sau CFR, însă argentinianul a preferat să se transfere în Emiratele Arabe Unite. Fostul decar al oltenilor a dezvăluit de ce a refuzat o mutare la un alt club din România, chiar dacă a știut despre interesul venit pe numele său.

„În același timp vreau să lămuresc anumite lucruri. E adevărat că am avut câteva oferte de la cluburi din România, dar cum deja am vorbit cu patronul nostru, realitatea este că nu m-aș fi simțit comod să port tricoul altei echipe din România.

Este adevărat, am reprezentat cum am putut mai bine tricoul FCU și mă simt norocos pentru că am petrecut atât timp aici. Eu fac parte din familia FCU și voi face parte mereu, de aceea îmi e greu să joc la alt club. De aceea am decis să îmi continui cariera în altă țară, în Emirate. Este o oportunitate bună atât pentru mine cât și pentru club.

Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor, antrenorilor, staff-ului și tuturor celor care au fost alături de mine în acești 3 ani și, bineînțeles, șefului nostru și familiei sale, care mi-a oferit tot ce a fost mai bun.

Am doar cuvinte de mulțumire și vreau să le mulțumesc tuturor fanilor care m-au primit bine din prima zi și m-au făcut să mă simt ca acasă. Și, totodată, vreau să spun că nu știu dacă mă întorc într-un an, doi sau trei, dar pentru mine este clar, și, dacă îmi permiteți, mi-ar plăcea să mă întorc.

Dacă este posibil, ar fi frumos pentru mine să îmi pot încheia cariera la acest club. Pentru că este un club pe care îl iubesc enorm și reprezintă mult pentru cariera mea. Așa cum v-am spus, vă mulțumesc din nou. Voi face mereu parte din familia FC U și vom fi mereu împreună. Vă mulțumesc mult!”, a spus Juan Bauza.

Adrian Mititelu regretă plecarea lui Juan Bauza

Aflat din vara anului 2021 la FCU Craiova, Juan Bauza a tras echipa după el în mai multe meciuri. Pentru asta, fanii olteni au ajuns să-l îndrăgească foarte mult, la fel cum a făcut-o și patronul Adrian Mititelu.

La scurt timp după anunțul plecării lui Juan Bauza, Adrian Mititelu a postat un mesaj pe contul său de Facebook. Finanțatorul clubului oltean consideră că argentinianul este unul dintre cei mai buni fotbaliști care au evoluat în Bănie în ultimii 30 de ani.

87 de meciuri, 17 goluri și 20 de pase de gol reprezintă cifrele lui Juan Bauza la FCU Craiova.

”Cu un ochi plâng și cu celălalt râd. Pentru mine, Pepe este unul dintre cei mai buni jucători, care au jucat pentru orașul CRAIOVA în ultimii 30 ani”, a scris Adrian Mititelu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare