Dorit de CFR Cluj și Rapid, Dani Coman s-a decis: ”Vom anunța oficial!”

Dani Coman (45 de ani) este la un pas să semneze cu un nou club. Fostul președinte al lui FC Hermannstadt recunoaște că are discuții avansate cu echipa în tricoul căreia a făcut pasul spre fotbalul mare.

Unul dintre cei mai doriți oameni din fotbalul românesc, Dani Coman este la un pas să lase Liga 1 pentru un proiect în Liga 2. FC Argeș are ca obiectiv promovarea în sezonul viitor, iar fostul portar al naționalei este curtat insistent de sponsorul ”vulturilor”, Viorel Tudose.

Dani Coman, la un pas de FC Argeș

Omul de afaceri care asigură mare parte din resursele financiare ale clubului a dezvăluit că Dani Coman va fi noul președinte al piteștenilor.

”Suntem în discuții avansate. Are dreptate (n.r. – Viorel Tudose), suntem în discuții foarte avansate, dar vom anunța oficial decizia mea după finala Cupei României.

Este adevărat că sunt mult mai aproape de FC Argeș (n.r. – decât de altă echipă)!”, a recunoscut Dani Coman, conform iamsport.ro.

La o lună după ce a plecat de la Sibiu, Dani Coman este în continuare liber de contract, chiar dacă a purtat negocieri cu CFR Cluj, Rapid iar zvonurile au vorbit și despre un contact cu U Cluj.

”Ce noutăți să am? V-am zis de luni bune că Dani Coman va fi la FC Argeș! E chestiune de ore! (n.r. – Chestiune de ore în momentul de față?) Păi, dintotdeauna a fost foarte sigur că Dani Coman va semna cu FC Argeș! (n.r. – Adică în momentul de față ar urma să semneze în următoarele ore?)

Da! În ceea ce privește jucătorii, nu vă pot spune nimic în acest moment. (n.r. – Veți stabili strategia cu Dani Coman?) Exact. Eugen Neagoe are contract cu FC Argeș până vara viitoare.

E antrenorul nostru, încercăm să-l păstrăm. Poate are oferte din altă parte, cine știe? Dar încercăm să-l păstrăm. Are și o clauză, bineînțeles, dacă dorește să-l ia cineva!”, a spus Viorel Tudose, pentru sursa amintită.

Dacă mă va suna cineva, indiferent că va fi domnul Șucu sau oricare alt patron din prima ligă, o să vorbesc. Dar nu aștept telefonul nimănui!
Dani Coman

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare