Dorinel anunță revoluție la Oțelul, după remiza cu Poli Iași: ”Vor fi schimbări, nu se poate continua așa”

Dorinel Munteanu (55 de ani) a declarat la finalul remizei cu Poli Iași, 1-1, că va lua măsuri în cadrul lotului. Oțelul a încheiat sezonul regulat pe locul 11.

Dorinel Munteanu a revenit pe banca Oțelului, după trei etape de suspendare. Pentru gălățeni nu a fost ”șocul” așteptat. Au remizat cu Poli, în urma unui joc slab făcut de cele două echipe.

Dorinel Munteanu, nemulțumit de remiza cu Poli Iași

”Nu pot să fiu mulțumit după jocul din prima repriză. Cred că e cea mai slabă repriză de când antrenez această echipă. Am jucat foarte slab, dar și așa am avut cele mai multe ocazii.

Am început mai bine și repriza a doua. Silviu Lung a fost omul meciului. Nu pot să fiu mulțumit. Asta a fost istoria jocului de azi. Eu sper că jucătorii mei să se trezească la realitate.

Sunt supărat (pe Teles), trebui să îl scot în minutul 20, am crezut că își revine, dar nu și-a revenit”, a declarat Dorinel Munteanu la finalul sezonului.

”Vor fi schimbări”

”Programul pare favorabil, dacă ne trezim. Am pierdut foarte multe puncte pe teren propriu. Îmi asum rezultatele negative. Sunt puțin supărat.

Eu sper că băieții mei să se treazească, nu se poate continua așa. Vom face o analiza mai amănunțită. Nu pot să spun indolență, dar faptul că nu a funcționat jocul, mă pune pe gânduri. Vor fi schimbări, absolut”, a mai spus Dorinel.

ECHIPELE DE START:

Oțelul: Ed. Pap – Adăscăliței, Yabre, Cisse, Zhelev – Cisotti, Lameira, Teles – Maciel, Al. Pop, Bodișteanu
Rezerve: R. Stoian, G. Cîrjan, Jardan, Rusevic, I. Neagu, R. Tănasă, Malle, Ghiocel, Farcaș, Gomes, S. Rus, Gaitan
Antrenor: Dorinel Munteanu

Poli Iași: S. Lung Jr. – Martac, Fl. Ilie, Samayoa, Stefanovici – Bordeianu, Marchioni – C. Itu, A. Roman, Harrison – Bettaieb
Rezerve: Niga, Katanec, Todoroski, Mota, Jatoba, Sg. Buș, A. Gheorghiță, Sahiri, L. Mihai, Kabran
Antrenor: Leo Grozavu

Stadion: Oţelul (Galaţi)
Arbitru: Demetrescu Iuliana Elena (Râmnicu Vâlcea) / A1: Orbuleţ Mircea (Bucureşti), A2: Țepușă Mihaela (Buzău)
Arbitru VAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti). Arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucureşti)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare