Dorin Goian, gata să revină în antrenorat! Este dorit pe banca unei echipe de tradiție din România

În vârstă de 43 de ani, Dorin Goian este liber de contract în momentul de față, după despărțirea de Foresta Suceava, din vara anului 2023.

Dorin Goian, dorit de Ceahlăul Piatra Neamț

În tot acest timp, Goian a așteptat un proiect ambițios, care să îl facă să revină pe bancă. Fostul internațional român are ocazia să lucreze la Ceahlăul Piatra Neamț, echipă care s-a despărțit săptămânile trecute de Cristi Pustai.

Formația din Liga 2 este una pe placul lui Dorin Goian, care a recunoscut că este deschis la discuții, în cazul în care cei din conducerea clubului vor apela la serviciile sale.

”Ceahlăul este povestea frumoasă ce mă leagă de acest oraş. Am avut un colectiv senzaţional, cu jucători adevăraţi de fotbal, deveniţi mai apoi prieteni cu care încă mă întâlnesc (n.r. Mihai Nemţanu, Costel Ilie) şi nu în ultimul rând Angelo Alistar, care îmi este naş de cununie. Da, normal că aş fi deschis la discuţii şi la o eventuală propunere. Piatra Neamţ va avea tot timpul un loc special în inima mea”, a spus Dorin Goian, citat de liga2.prosport.ro.

Dorin Goian si-a început cariera de antrenor în 2017 la Bucovina Rădăuţi, iar mai apoi să fie în două rânduri pe banca tehnică a celor de la Foresta Suceava.

Dorin Goian l-a criticat pe Dan Petrescu, după revenirea la CFR

CFR Cluj a ratat un nou sezon, dar Dan Petrescu a fost rechemat de urgență la Cluj de Neluțu Varga. ”CFR va domina campionatul în următorii cinci ani” spune omul de afaceri, care dezvăluie pentru Sport pe Surse că a adus clubul la nivelul zero din punct de vedere financiar.

Venirea lui Dan Petrescu va produce noi găuri financiare, este de părere Dorin Goian.

„Personal, nu cred în aceste reveniri ale lui Dan Petrescu la CFR, nu mi-a plăcut niciodată CFR-ul cu el, cu tot respectul. Stilul de joc e închis. Nu e pe gustul meu.

Să nu uităm că, atunci când vine, își face un lot de 35 de jucători scumpi, nu toți de nivelul banilor. Asta e strategia lui, un lot mare, numeric, bani mulți, nu e pe gustul meu”, a declarat Dorin Goian pentru PlaySport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare