Sign in / Join

Dinu Gheorghe: „Nu se va ajunge la depunctare”

492
0
Share:

Dinamo riscă să fie depunctată în campionatul care urmează. Comisia de disciplină a Federației va judeca plângerea depusă de Ștefan Bărboianu, la adresa lui Ionuț Negoiță, după ce acesta din urmă l-a acuzat de blat pe jucător, în derby-ul cu Steaua.

Credit foto: digisport.ro

Credit foto: digisport.ro

Dinu Gheorghe, președintele „câinilor”, crede însă că Bărboianu este cel vinovat: „Mi-e greu să cred că se va ajunge la depunctare. Bărboianu ar trebui să-și ceară scuze, pentru că el a greșit și Dinamo a pierdut contra Stelei”, a spus acesta, citat de Gazeta Sporturilor.

Referitor la situația de față, Bărboianu a afirmat: „Mi-ar părea rău pentru jucători, dar ce mi s-a întâmplat este de neiertat”. Dacă i se va da dreptate jucătorului, Dinamo riscă o amendă de 50.000 de lei și scăderea a cel puțin trei puncte în Liga I.

La Dinamo, Ștefan Bărboianu a făcut două gafe care au dus la două înfrângeri contra Stelei. Prima dată, în 2011, și-a dat un autogol în finala Cupei României, încheiată cu scorul de 2-1 pentru „roș-albaștri”. A doua oară, în derby-ul din returul campionatului trecut, pierdut cu 1-3 de „câini”, acesta i-a dat brânci în careu lui Nicușor Stanciu, chiar sub ochii arbitrului Cristi Balaj.

D.Ș.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER