Sign in / Join

Dinu Gheorghe: „Moraru a salvat Rapidul”

634
0
Share:

Amenințați de FIFA cu depunctarea, rapidiștii au primit un răgaz de două zile pentru a face plata (63.000 de euro) către fostul lor jucător, Rhema Obed.

dinu vama

Referitor la acest subiect, managerul Dinu Gheorghe s-a declarat convins că gruparea giuleșteană își va achita datoria și, astfel, va putea ataca promovarea în Liga 1. „Am speranţă că plata se va face. Mai multe trebuie să îl întrebaţi pe domnul Moraru. Nu putem pentru 63.000 de euro să ratăm o promovare în Liga 1”, a declarat Dinu Gheorghe.

Proaspătul șef al Rapidului își pune toate speranțele în patronul Valerii Moraru, despre care afirmă că a salvat clubul de la faliment: „Domnul Moraru a făcut şi el cât a putut, că n-a făcut o echipă ca Real Madrid. Dacă nu era domnul Moraru să ia Rapidul de la domnul Zamfir, Rapidul nu mai exista. Vom vedea pe 19 ce decizie dă instanţa, dacă va mai fi domnul Moraru patron sau ia Massone echipa. Sper să ne trezim, pentru a fi promovaţi din punct de vedere sportiv. Cred că echipele de liga a doua nu au şanse la baraj, în primul rând şi din punctul de vedere al programului. La echipă predomină dorinţa jucătorilor de a evolua în Liga 1, în sezonul viitor”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER