Sign in / Join

Dinu Gheorghe: „Dinamo nu va mai sta în mediocritate”

657
0
Share:

Dinamoviștii și-au prezentat astăzi echipamentul pentru noul sezon, în cadrul unei conferințe de presă. Cu această ocazie, președintele câinilor, Dinu Gheorghe, a dezvăluit care sunt obiectivele echipei sale atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

672565-prd0089

Credit foto: Gsp.ro

„Avem mare încredere în jucători și fac un apel la suporteri, la cei care iubesc Dinamo, să aibă răbdare. Asta nu înseamnă că vom sta în mediocritate, pentru că Dinamo nu va mai sta niciodată în mediocritate. O să vedeți asta începând de duminică”, a afirmat Dinu Gheorghe, citat de Gsp.ro, cu referire, în final, la meciul din prima etapă a Ligii I, contra celor de la ASA Târgu Mureș.

Cât despre obiectivele alb-roșilor, Dinu Gheorghe a spus: „În acest sezon ne propunem un loc în play-off și câștigarea unui trofeu. Eu aș vrea să fim între primele 3, iar din sezonul următor să fie într-adevăr acea echipă pe care o dorim cu toții”.

Dinamo va debuta în campionat cu un meci în deplasare, împotriva proaspetei câștigătoare a Supercupei României, ASA Târgu Mureș. Meciul se va juca duminică de la 21:00.

Denis Șchiopu

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER