Sign in / Join

Dinamo și-a dat afară căpitanul din sezonul trecut!

509
0
Share:

Dinamo renunță la unul dintre cei mai apreciați jucători din sezonul trecut. Antrenorul Ioan Andone a anunţat că jucătorul Ante Puljic reprezintă un subiect închis pentru „câini”, în condiţiile în care fundaşul nu a mai dat niciun răspuns după ultima rundă de negocieri.

puljic

Andone spune că Puljic e tentat în acest moment de un transfer în Turcia, de unde are o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar: „Nu am mai dialogat cu Puljic. I-am făcut ultima ofertă, iar el nu a dat vreun răspuns, așa că ne-am oprit. Noi i-am întins o mână de ajutor sezonul trecut, dar acum ne-am luat gândul. Am înţeles că Puljic are oferte din Turcia, unde i se oferă zeci de mii de euro pe lună!”.

Argentinianul Oliva dă probe de joc

Dinamo s-ar putea întări însă în defenisvă cu argentinianul Maximiliano „Maxi” Oliva, care va veni în probe în perioada următoare. În vârstă de 26 de ani, Oliva a fost legitimat ultima dată la Crucero del Norte, club din liga a doua a Argentinei. Oliva a fost liber de contract în ultimele 6 luni, iar Andone vrea să vadă cum se prezintă, înainte de a discuta de un eventual contract.

„Oliva va veni şi va sta câteva zile cu noi. Nu a prea evoluat în ultimul timp, aşa că vreau să îl văd câteva meciuri. Nu joacă de ceva timp, nu pot să ştiu în ce formă este”, a mai spus Andone, care a anunţat şi că Dinamo e pe punctul de a aduce un portar croat.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER