Sign in / Join

Dinamo și CFR Cluj, în „sferturile” Cupei Ligii

417
0
Share:

Dinamo București s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii, după ce a învins FC Voluntari cu 2-1 (2-0), joi seară, în Ștefan cel Mare.

dinamo

Ambele goluri ale învingătorilor au fost marcate de atacantul Daniel Popa (min. 12 și 24), transferat de la Chindia Târgoviște și care a debutat oficial la Dinamo cu acest prilej. Pentru ilfoveni, care au fost gazde pe stadionul „Dinamo” în acest meci, a înscris Petre Ivanovici (min. 48).

La Dinamo a mai debutat și portarul panamez Jaime Penedo.

Dinamo va juca în sferturi cu Astra Giurgiu (7-8 septembrie, în deplasare), echipă pe care a învins-o cu 4-1 în deplasare în prima etapă a campionatului.

Tot joi seară s-a disputat la Cluj  și meciul CFR – CSU Craiova. Echipa lui Paszkany s-a impus cu 3-2, la penalty-uri. După 120 de minute, scorul a fost egal, 0-0.

  • Gazdele au ratat un penalty în finalul primei reprize, când portarul Calancea a apărat șutul lui Petrucci (minutul 45).

Repriza secundă a fost lipsită de ocazii clare. CFR a fost aproape de gol în minutul 98, prin Nascimento, în timp ce craiovenii au fost destul de periculoși în minutele 118 și 120, când Ivan a ratat două bune ocazii.

La loviturile de departajare, Petrucci și-a luat revanșa în fața lui Calancea. Cristian Lopez și Nascimento au mai transformat pentru clujeni, în timp ce oltenii au punctat doar prin Hristo Zlatinski și Nuno Rocham, Nicușor Bancu, Andrei Ivan și Bogan Vătăjelu ratând de la punctul cu var.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER