Dinamo şi-a luat fundaş central din Italia. Jucătorul, cotat la 250.000 de euro | FOTO

Conducerea „câinilor” a realizat al 5-lea transfer al verii. Răzvan Paşcalău a semnat cu Dinamo un contract valabil pe cinci sezoane.

Acesta este un fundaş central de 20 de ani, care s-a remarcat la Lecce Primavera.

Dinamo a anunţat transferul lui Paşcalău

Gruparea antrenată de Zeljko Kopic a anunţat oficial transferul lui Răzvan Paşcalău.

Bine ai venit, Răzvan PAȘCALĂU!

Cluburile Dinamo 1948 București și US Lecce au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului central Răzvan Bogdan Pașcalău.

20 de ani împliniți și 1.89 m, Răzvan a ajuns la juniorii lui Lecce în 2020, plecând de la echipa a doua a Universității Cluj.

În sezonul 2023-2024, Răzvan a bifat 20 de apariții în Primavera (2 goluri marcate), 2 în UEFA Youth League (1 gol marcat) și câte una în Coppa și Supercoppa Primavera.

Răzvan va fi jucătorul nostru până în 2029″, a anunţat Dinamo, pe paginile oficiale.

Răzvan Paşcalău este cotat la 250.000 de euro şi a fost crescut la juniorii lui U Cluj.

L-au luat şi pe Kennedy Boateng

După despărțirea de fundașul central Darko Velkovski, Dinamo a oficializat mutarea unui nou fundaș central. Kennedy Boateng (27 ani) a evoluat ultima dată pentru Austria Lustenau, fiind și jucător al naționalei Togo.

În sezonul trecut Boateng a fost prezent în 17 partide, însă nu a reușit să ajute echipa la scăparea de la retrogradare. Togolezul va împărți defensiva centrală alături de Josue Homawoo.

Dinamo a disputat primul meci amical al verii în deplasare în compania celor de la CSO Olimpic Zărnești, formație de Liga 3, iar „câinii” lui Zeljko Kopic nu au întâmpinat vreo problemă, așa cum era de așteptat, și s-au impus la scor, cu 8-0.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare