Dinamo lovește înapoi, după sancțiunile impuse de către Comisia de Disciplină! „Câinii” depun recurs astăzi

Dinamo a primit motivarea pentru pedeapsa severă dictată de către Comisia de Disciplină, anume de patru partide fără spectatori pe propriul teren. UTA Arad s-a „bucurat” de aceeași sancțiune, întrucât incidentele pe baza cărora au fost acordate aceste pedepse s-au petrecut la meciul direct dintre cele două echipe, de pe „Arcul de Triumf”, din ultima etapă a sezonului regulat. Atunci, ultrașii de la Dinamo și cei de la CSA Steaua s-au bătut pe teren. Cei din urmă au venit la meci alături de suporterii arădeni, cu care au o relație strânsă de prietenie.

„Câinii” au găsit o modalitate de a se bucura, totuși, de sprijinul fanilor la duelul cu Petrolul, din a doua etapă a play-out-ului. La meci au putut asista doar copiii, alături de însoțitorii lor. Aproximativ 350 de persoane au fost prezente pe stadion, la partida cu „găzarii”. Recent, Andrei Nicolescu a dezvăluit faptul că Dinamo va contraataca miercuri sancțiunile Comisiei de Disciplină.

Dinamo depune recurs, în speranța reducerii pedepsei impuse de către Comisia de Disciplină

Clubul Dinamo este în dezacord total cu sancțiunile primite, iar administratorul special al dinamoviștilor a lămurit ceea ce urmează să se întâmple în următoarele zile. Andrei Nicolescu dorește rezolvarea acestui caz, pentru ca suporterii lui Dinamo să mai poată fi prezenți la meciurile de pe teren propriu din acest sezon.

„De abia am primit aseară motivarea, depunem recurs azi și vedem ce se poate întâmpla”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit gsp.ro

Apelul celor de la Dinamo va fi judecat zilele următoare de către Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal. „Câinii” speră că vor beneficia de o reducere a pedepsei. Cei din cadrul clubului trag nădejde că Dinamo va primi doar două etape de suspendare, după acest recurs. Ar fi o veste mare pentru elevii lui Zeljko Kopic, care au nevoie de tot suportul fanilor în play-out. În acest moment, Dinamo ocupă o poziție care o trimite direct în Liga 2.

Dinamo – Petrolul, meci decis de o hotărâre controversată de arbitraj

Partida dintre Dinamo și Petrolul s-a disputat luni, pe data de 1 aprilie, la București. „Câinii” și „găzarii” au terminat la egalitate pe „Arcul de Triumf”, scor 1-1.

Gabriel de Moura a deschis scorul în duelul din play-out, în minutul 39. Dinamo a controlat prima repriză, ploieștenii ajungând greu în preajma porții lui Golubovic. Partea a doua, însă, a adus modificări în joc. Băieții lui Kopic au făcut pasul înapoi, încercând să protejeze avantajul de pe tabela de marcaj, iar Petrolul nu a stat pe gânduri. „Găzarii” și-au creat ocazii serioase în repriza secundă.

În prelungiri, Alexandru Musi a acuzat un fault al lui Costin Amzăr în careu. Horațiu Feșnic și „oficialii” din camera VAR au avut nevoie de aproximativ 10 minute pentru a determina dacă a fost fault sau nu. Într-un final, arbitrul a decis că Petrolul merită penalty, astfel că Gicu Grozav a adus egalarea, în minutul 90+13.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare