Sign in / Join

Dinamo joacă slab, dar e în frunte!

592
0
Share:
rednic

Rednic nu e mulțumit de cățelușii lui (Credit foto: romaniatv.net)

Dinamo cu căpitan croat fioros și bărbos nu mi-a părut deloc de speriat. Dacă până și lui Rednic nu îi place cum joacă propria echipă, ce să mai zicem noi, niște spectatori neutri, sau ce să mai spună fanii roș-albilor, care tânjesc după un joc consistent, plăcut, eficient?

În afară de câteva faze în care Steliano Filip și Fai au pus osul bărbătește, repriza a doua a fost dominată de nou-promovata din Timișoara, o echipă în formare, dar care beneficiază de serviciile unui fotbalist, Ianis Zicu, cu gleznă fină, în ciuda alurii mai puțin estetice. Un tip de fotbalist care nu prea există în actualul lot al lui Dinamo, așa cum nu există nici în cel al Stelei, că tot vine în weekend marele derby.

E greu de explicat cum o echipă ca Dinamo, care vrea să crească în ochii fanilor, sau una ca Steaua, care vrea în grupele Champions League, nu găsește un astfel de jucător, mai ales că am văzut chiar în această etapă ce poate în continuare Florin Cernat. Explicați voi dacă puteți de ce nu a ajuns fostul jucător al Oțelului, măcar pentru un an, la Dinamo sau la Steaua.

Ca să-l parafrazăm pe Rednic, Dinamo joacă urât în acest început de sezon, dar campionatul e atât de echilibrat și de slab, aș putea spune, încât “câinii-mielușei” se află, cu 8 puncte acumulate, în plutonul fruntaș. Dar ce va fi când echipa lui Rednic va juca bine?

 

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER