Sign in / Join

Dinamo a primit răspunsul lui Duru în legătură cu participarea în cupele europene

537
0
Share:

Dinamo București este singurul club din Liga 1 care nu a primit licența UEFA dintre cele nouă grupări care au depus cereri în acest sens, a anunțat Federația Română de Fotbal.

dinamo

Procesul de licențiere a cluburilor care au solicitat licența de participare în cupele europene s-a încheiat pe plan național, iar Comisia pentru acordarea licenței cluburilor a refuzat acest drept clubului Dinamo. Pe de altă parte, alte opt echipe au primit licența: Astra Giurgiu, Steaua, Pandurii Tg.Jiu, Viitorul Constanța, CSMS Iași, CSU Craiova, FC Botoșani și Concordia Chiajna.

Dinamo a contestat, la Comisia de Apel pentru acordarea licenței cluburilor, hotărârea instanței de fond prin care s-a refuzat acordarea licenței UEFA pentru sezonul 2016/ 2017. Comisia de Apel a menținut hotărârea instanței de fond de refuzare a acordării licenței UEFA. Decizia Comisiei de Apel poate fi atacată cu recurs la TAS în 10 zile de la comunicare, respectiv până la data de 2 mai 2016. Decizia TAS trebuie comunicată până la data de 31 mai 2016 și este irevocabilă, precizează FRF.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER