Sign in / Join

DigiSport rămâne și fără Wimbledon

506
0
Share:

Cândva cel mai puternic canal de sport din țară, Digisport a ajuns să se bată în audiențe cu Sport.ro, un alt muribund al pieței tv. Iar planurile lui Zoltan Teszari par a merge în cu totul altă direcție, dovadă și lipsa de interes manifestată pentru televiziunea de nișă pe care o deține.

wimbledon

Preocupat să devină și el unul dintre „băieții deștepți din energie”, miliardarul din umbră a mai lăsat să treacă pe lângă el o competiție majoră. Este vorba despre turneul de la Wimbledon, pe care Digisport l-a transmis în ultimii ani. Începând cu ediția din 2017 (și până în 2019), Openul de la Londra va fi în exclusivitate la Eurosport. „Ne consolidăm poziția de destinație preferată pentru turneele de Grand Slam în Europa. Vom prezenta în direct toate meciurile de la Wimbledon în 16 țări din Europa, inclusiv România”, au anunțat reprezentanții Eurosport într-un comunicat de presă.

Așadar, Digisport mai ratează o competiție. Exceptând Primera Division, acolo unde interesează doar El Clasico (Real Madrid – Barcelona), și parțial Liga 1, televiziunea lui Teszari cel fără de chip are o grilă de programe atrăgătoare ca o bere caldă în miezul unei zile toride.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER