Sign in / Join

Destinație surpriză pentru Mircea Lucescu! “A ajuns la un acord”

1457
0
Share:

Faptul că Mircea Lucescu va pleca de la Șahtior în această vară nu mai este o surpriză. Destinația sa din sezonul viitor a trezit deja discuții aprinse și românul a fost deja “instalat” la Fenerbahce, Galatasaray, Trabzonspor sau Monaco. Cu toate acestea, se pare că cel mai apreciat tehnician român are alte planuri.

61762077

Un impresar turc a vrut să-i liniștească pe cei care îl așteaptă în Turcia și a făcut o declarație care a surprins toată lumea fotbalului. Conform lui Dogan Ercan, Mircea Lucescu se va duce în…Rusia! Se pare că antrenorul în vârstă de 70 de ani îi va lua locul portughezului Andre Villas-Boas pe banca celor de la Zenit St. Petersburg, unde rușii au tot sperat că vor repeta performanțele europene din sezoanele trecute, dar fără prea mulți sorți de izbândă cu lusitanul pe bancă.

Faptul că a ajuns an de an cu trupa din Ucraina în competițiile europene și în acest sezon i-a dus pe “mineri” în semifinalele Ligii Europa i-a făcut pe ruși să își încerce norocul cu o ofertă de milioane pentru Lucescu. Dogan Ercan a spus chiar că Il Luce și-a dat acordul să se mute la ruși: “Am vorbit cu Lucescu și mi-a spus că nu l-a contactat nimeni de la Fenerbahce. Mai mult, a lăsat de înțeles că nu mai contează pentru că a ajuns deja la un acord cu Zenit”.

Mircea Lucescu a câștigat în cariera sa 28 de trofee, din care 21 pe banca lui Șahtior, cel mai important fiind Cupa UEFA, în 2009.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER