Despărțirea care a îngenuncheat-o pe Cătălina Ponor înainte de mariajul cu Bogdan Jianu. A suferit enorm

Cătălina Ponor trăieşte acum cele mai frumoase momente din viaţa intimă. Ajunsă la 36 de ani, fosta mare gimnastă şi soţul ei, Bogdan Jianu, au un băieţel, Vlad, dar acesta va avea în curând şi un frăţior.

Ex-campioana s-a cununat religios cu Bogdan Jianu pe 8 iulie 2023. Cei doi erau deja cununaţi civil. Tot în aceeaşi zi, ei au făcut botezul fiului lor, Vlăduţ.

Cătălina Ponor, părăsită de Tommy Ramos

Dar până să cunoască fericirea, Cătălina a avut parte şi de decepţii în dragoste. Gimnastul portorican Tommy Ramos (29 de ani) a decis s-o părăsească la finalul anului 2015, după trei ani de relație, fără prea multe explicații, chiar când cei doi își făceau planuri de nuntă!

Cei doi sportivi s-au cunoscut în sală, la un concurs internațional, și s-au plăcut din prima clipă. În ciuda distanței, Cătălina și Tommy au conservat relația. Ponor a fost în Porto Rico, la Tommy acasă, iar Ramos a fost de mai multe ori în țara noastră, petrecându-și Sărbătorile de iarnă în România.

„Tommy are obiective clare, trebuie să termine facultatea. Iar cei care mă cunosc, știu că sunt ca o cloșcă protectoare pentru cei trei copii ai mei. Oameni buni, nu mai credeți tot ce se spune!”, a spus, la vremea respectivă, mama gimnastului portorican. După scurt timp, cei doi sportivi au punct relaţiei de iubire.

Ponor a pierdut procesul cu Serviciul Taxe şi Impozite

Cătălina Ponor a pierdut definitiv procesul cu Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța. Ea ceruse să fie scutită de plata impozitului pentru sala de fitness pe care o deține în municipiu.

În calitate de cetățean de onoare a Constanței, ea s-a adresat instanței de judecată în 2022, solicitând această facilitate, de a fi scutită de taxe pentru sala de fitness, însă judecătorii nu au fost de acord cu aceasta.

După mai bine de un an, judecătorii i-au respins cererea ca neîntemeiată.

”Respinge recursul ca nefondat. Obligă recurenta la plata către intimat a sumei de 916,30 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocaţial.

Definitivă.

Pronunţată azi, 22.02.2024 prin punerea soluției la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în hotărârea instanței.

De ce este Cătălina Ponor cetăţean de onoare al municipiului Constanţa? În anul 2004, prin hotărâre a Consiliului Local, pentru succesele înregistrate la Jocurile Olimpice de la Atena, unde gimnastele constănțene Cătălina Ponor și Dana Sofronie au obținut cinci medalii, dintre care patru de aur și una de argint.

Ponor a devenit, atunci, triplă campioană olimpică, cu echipa și în probele de sol și bârnă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare