Sign in / Join

Descoperă site-ul românesc de rezultate live, statistici și ponturi care te poate inspira să câștigi!

1233
0
Share:

clasament-fotbal-sportpesurse-1

Pariorii profesioniști au dezvăluit faptul că pe termen lung, statisticile se dovedesc a fi mereu cele mai relevante resurse pentru stabilirea pronosticurilor câștigătoare. De curând, am descoperit un site românesc de rezultate live, care m-a surprins în mod plăcut cu statisticile avansate și ponturile afișate pentru meciurile de fotbal din întreaga lume.

După ce l-am urmărit timp de câteva săptămâni, am realizat că am devenit dependent de el într-o oarecare măsură. Acest lucru se datorează acestor două lucruri: portalul oferă informații pe care nu le pot găsi în altă parte și sugestiile de ponturi afișate zilnic – care sunt bazate exclusiv pe statistică – mă ajută enorm să-mi creez biletul zilei, în sensul că economisesc foarte mult timp sau mai bine zis mă ajută să folosesc puținul timp pe care îl aloc acestei activități pentru a stabili ponturi câștigătoare.

La prima vedere, poate că nu ți se va părea mare lucru. Găsești rezultate live pe Clasament-Fotbal.com, la fel ca și pe multe alte site-uri, însă partea cu adevărat interesantă este la un click distanță: accesează o pagină dedicată unei ligi sau partide și vei înțelege ce vreau să-ți spun.

clasament-fotbal-sportpesurse-2

Spre exemplu, în secțiunea cu statistici din Liga 1 putem observa foarte rapid detalii extrem de interesante, cum ar fi faptul că peste 33% dintre partidele disputate până acest moment s-au încheiat cu victorii la zero sau că aproximativ 60% din totalul golurilor înscrise au fost bifate în reprizele secunde. Am avut parte de goluri în 90% dintre dispute, iar în trei sferturi din cele 91 de meciuri finalizate s-a marcat cel puțin o dată în repriza secundă. Însă și mai utile se pot dovedi a fi statisticile comparative ale unor echipe care urmează să se înfrunte.

clasament-fotbal-sportpesurse-3

Accesând pagina unui meci găsim un comparator de formă, care indică și cel mai probabil rezultat final, alături de numeroase date despre fiecare dintre cele două echipe, care ne ajută să identificăm foarte multe posibile scenarii. În sub-secțiunea Statistici găsim serii de statistici ale ultimelor 20 de partide revelate în mod individual: Peste / Sub 0.5 – 6.5 Goluri, rezultate finale, goluri marcate, goluri primite, ambele echipe au marcat, minutele golurilor dispuse pe intervale de câte 15 minute, rezultate pauză / final, numărul exact de goluri înregistrate în meciuri și scorurile exacte ale partidelor jucate.

clasament-fotbal-sportpesurse-4

În partea din dreapta a site-ului se găsește biletul zilei, care include 3 sau 4 pronosticuri (care combinat însumează o cotă totală cuprinsă între 2.40 și 3.80) și mai jos, 5 ponturi individuale cu cote des peste 1.6, care au o probabilitate de câștig destul de mare. Plecând de la aceste sugestii, mai mereu reușesc să stabilesc un bilet bun după ce mai răsfoiesc câteva detalii despre respectivele partide, însă dacă tu nu ai prea mare încredere în propriul fler, poți opta să alegi direct pronosticurile afișate – vei putea găsi și istoricul lor în secțiunea aferentă.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER