Deschamps: „Meciul cu România nu este decisiv”

Share:

Didier Deschamps a indus o stare generală de relaxare în lotul Franței. Cu numai o zi rămasă până la debutul oficial, selecționerul „cocoșilor” afirmă că meciul de debut, cu România, nu este decisiv în economia finală a Grupei A.

deschamps

„Obiectivul a fost întotdeauna acest 10 iunie. De doi ani mă gândesc la meciul de deschidere”, afirmă Deschamps, care susține că „noi trebuie să gestionăm bine situația; chiar dacă acest joc nu este decisiv, e unul foarte important. Ne poate lansa. Este un rendez-vous fabulos, în care nu e loc de rețineri, de ezitări. După aceea va fi o luptă pentru putere cu adversarul nostru”.

Fostul căpitan al „Les Bleus” a precizat totodată că, în ciuda accidentărilor recente suferite de unii dintre jucătorii săi, nu are nicio îndoială în privința „11-lui” de start, pe care îl are în cap „de ceva timp”: „Am încredere deplină în toți cei 23 de jucători care sunt aici, iar ei știu acest lucru. Această susținere a publicului este magnifică. O susținere de o asemenea amploare nu am mai întâlnit niciodată înaintea unei mari competiții. Toată această dovadă de iubire nu poate decât să-i impulsioneze pe jucători”.

Share:

Leave a reply