Dennis Politic, ademenit cu un salariu de 180.000 de euro pe an. Vedeta lui Dinamo, în planurile unui patron cu dare de mână din Superligă

Dinamo a reuşit să se menţină în Superligă şi datorită lui Dennis Politic. Mijlocaşul ofensiv de 24 de ani a marcat două goluri în barajul cu Csikszereda, ceea ce s-a dovedit decisiv pentru „câini”.

Problema roş-albilor însă este că Politic îşi doreşte să joace la o echipă care îşi propune obiective mai înalte decât salvarea de la retrogradare.

Șucu îl ademeneşte cu un salariu de 15.000 euro/lună

Dan Șucu și-l dorește pe Dennis Politic la Rapid și-l ademenește cu un salariu important: 15.000 de euro pe lună, adică 180.000 de euro anual, potrivit gsp.ro.

Dacă se va înţelege cu fotbalistul, patronul din Giuleşti va trebui să intre la negocieri şi cu acţionarii lui Dinamo, pentru a stabili suma de transfer.

Dennis Politic va avea o întâlnire cu conducătorii roş-albilor, în aceste zile, pentru a-şi stabili viitorul.

Politic a jucat cel mai „urât meci din viaţa lui”

Dennis Politic (24 de ani) a recunoscut că returul de la Csikszereda, 0-0, a fost un meci slab și urât. Mijlocașul a dezvăluit că va avea o discuție cu Andrei Nicolescu pentru a stabili ce va urma. Politic este dorit de mai multe echipe din Liga 1.

Dinamo supraviețuiește în Liga 1. ”Haita” a remizat, 0-0, în returul cu Csikszereda și va juca și în sezonul viitor cu FCSB, Rapid sau CFR Cluj. Totuși, echipa se pregătește pentru remanieri masive. Dennis Politic ar putea fi unul dintre cei care să își facă bagajele.

Ne-am atins obiectivul, am rămas în Liga 1 și asta e cel mai important. Sincer să fiu, cred că este cel mai urât meci din viața mea. Nu m-am apărat niciodată cum m-am apărat aici.

Cum am mai spus, nu trebuia să fim în aceasta situație, am avut multe puncte pe final de meci. Trebuie mai multă concentrare. Mă bucur că am rămas în Liga 1. Nu a fost un meci plăcut nici pentru noi, nici pentru fani. Le mulțumim încă o dată că au fost până aici”, a declarat Dennis Politic la finalul partidei cu Csikszereda.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare