Dennis Man se îmbogățește la Parma! Cum arată noul contract pe care îl va avea în Italia

Aflat de la începutul anului 2021 la Parma, Dennis Man (25 de ani) a devenit unul dintre cei mai buni jucători ai echipei.

Contract pe 3 ani pentru Man și un salariu uriaș la Parma

Tocmai din acest motiv, oficialii Parmei fac totul pentru a-l păstra pe Dennis Man și îi oferă românului un contract de nerefuzat. O prelungire a angajamentului pentru încă 3 ani și două milioane de euro pe sezon, ceea ce înseamnă că fotbalistul ar urma să primească 6 milioane de euro, anunță Orange Sport.

În momentul în care a ajuns în Italia, Dennis Man era remunerat cu 900.000 de euro. Cel mai probabil, discuțiile vor fi finalizate după EURO 2024, turneul final la care jucătorul Parmei va participa alături de naționala lui Edi Iordănescu.

108 meciuri, 24 de goluri și 12 pase decisive reprezintă cifrele lui Dennis Man la Parma.

Oficialii Parmei au confirmat negocierile cu Dennis Man

Concret, Parma încearcă să-i prelungească angajamentul lui Dennis Man, iar fotbalistul a cerut o mărire substanțială de salariu pentru a continua. Italienii sunt dispuși să facă acest efort, iar Roel Vaeyens, directorul sportiv al nou-promovatei din Serie A, a recunoscut acest lucru.

Inclusiv Dennis Man își dorește să continue la Parma, așa cum se întâmplă și în cazul lui Valentin Mihăilă.

„La finalul sezonului, munca managerilor nu se încheie. Din contră, ea devine și mai vizibilă. Ne-am pregătit pentru ce urmează. Trebuie să mai avem discuții interne, dar și cu interlocutori din afară și, cu siguranță, vom fi pregătiți pentru sezonul viitor.

Suntem în negocieri pe mai multe fronturi, nu doar cu Man și Mihăilă. Suntem în negocieri cu agenții lor, ei își doresc să rămână aici și noi vrem să continuăm alături de ei. E doar o chestiune de timp, trebuie să ne mai întâlnim o dată. Când vom avea noutăți, le vom comunica.”, a declarat Roel Vaeyens, pentru Parma Live.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare