Dennis Man, dorit în Premier League! După Dortmund și Lyon, românul a intrat pe lista unui club de top

Dennis Man (25 de ani) a ajuns la maturitatea fotbalistică de care avea nevoie, după 3 ani și jumătate petrecuți la Parma.

Dennis Man, dorit de West Ham

Acum, Man impresionează la EURO 2024 cu naționala României și a intrat pe radarul marilor cluburi ale Europei. După Borussia Dortmund și Lyon, acum a venit rândul celor de la West Ham să îl urmărească atent pe fotbalistul Parmei la turneul final din Germania.

Potrivit englezilor, Dennis Man este urmărit de West Ham încă de la începutul anului, iar oficialii clubului au fost plăcut surprinși la meciul România – Ucraina (3-0), după ce fotbalistul Parmei a dat două pase de gol.

Rămâne de văzut ce decizie va lua Dennis Man, în condițiile în care Parma îl așteaptă să termine turneul final și să își prelungească angajamentul scadent în vara anului 2025.

Lyon, decisă să-l transfere pe Dennis Man

Chiar dacă a declarat că vrea să continue la Parma, fotbalistul încă nu și-a prelungit contractul cu italienii, scadent în vara anului 2025.

Titular în meciul cu Ucraina, Dennis Man i-a impresionat pe scouterii de la Lyon și Borussia Dortmund, iar italienii au făcut un anunț important. Reprezentanții clubului francez sunt gata să demareze discuțiile pentru fotbalistul român și să le ia astfel fața nemților în cursa pentru transfer.

Dennis Man este cel mai căutat om al verii la Parma. Fotbalistul are un contract care expiră în 2025 și negocierile pentru reînnoirea contractului sunt în derulare de ceva vreme, dar, între timp, a stârnit interesul unor echipe importante precum Borussia Dortmund și Lyon.

Francezii în special, conform informațiilor obținute de redacția TUTTOmercatoWEB.com, îl urmăresc cu mare atenție în Germania și debutul său a atras, cu siguranță, atenția celor din club„, au transmis italienii.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare