Denis Drăguș a izbucnit în lacrimi, la ultimul meci al lui Gaziantep! Românul a stat în tribune și a fost greu de stăpânit

Sâmbătă seara, Gaziantep s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Karagumruk, în ultima etapă din campionatul Turciei.

În urma acestui rezultat, Gaziantep s-a clasat pe locul 14 în clasament și a reușit să se salveze de la retrogradare.

Denis Drăguș, emoționat după ce Gaziantep a rămas în prima ligă

Suspendat pentru această partidă, Denis Drăguș a urmărit din tribune meciul cu Karagumruk. La final, internaționalul român a izbucnit în lacrimi de fericire, chiar sub privirile familiei sale, care se afla în lojă.

Fanii lui Gaziantep l-au văzut pe Denis Drăguș și au început să-i scandeze imediat numele. Reamintim că fotbalistul român a fost esențial pentru fosta echipă a lui Marius Șumudică în acest sezon și a reușit numeroase goluri importante.

A fost ultimul meci pe care Denis Drăguș l-a avut în calitate de susținător al celor de la Gaziantep. Din această vară, fotbalistul va merge la Trabzonspor, echipă care l-a transferat definitiv de la Standard Liege.

15 goluri în 34 de meciuri sunt cifrele lui Denis Drăguș la Gaziantep.

Șumudică a confirmat transferul lui Drăguș la Trabzonspor

Împrumutat în acest sezon de la Standard Liege la Gaziantep, acolo unde a fost adus la cererea lui Marius Șumudică, Denis Drăguș a impresionat, iar Trabzonspor a făcut toate eforturile pentru a-l transfera din sezonul următor.

În schimbul internaționalui român, Trabzonspor a plătit două milioane de euro, iar Marius Șumudică a dezvăluit că Denis Drăguș ar fi semnat deja noul contract.

Totodată, „Șumi” a dezvăluit și care este singura poziție pe care Denis Drăguș trebuie folosit pentru a da cel mai bun randament.

”O să spun, chiar dacă deranjez. Drăguș este cumpărat de Trabzonspor. Cred că a și semnat deja. Nu știu exact. Este cumpărat pentru poziția de vârf de atac. Drăguș marchează 15 goluri în campionatul Turciei din poziția de vârf de atac.

Când un club precum Trabzonspor plătește două milioane să te cumpere, te cumpără pentru poziția în care tu ai jucat sezonul respectiv. Ai jucat contra lui Trabzonspor și ai marcat contrat lor din poziția de vârf de atac.

Pentru mine, Drăguș nu poate juca bandă stânga niciodată. Poate juca, dar aportul lui este minim. El este vârf de atac, are explozie, viteză, libertate de mișcare”, a spus Șumudică, potrivit Fanatik.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare