Denis Drăguș a avut un mesaj clar pentru Marius Șumudică, după plecarea de la Gaziantep! Urmează transferul la Trabzonspor

Denis Drăguș (24 de ani) a avut parte de un sezon excelent la Gaziantep, iar cifrele sale reflectă cel mai bine acest lucru.

15 goluri în 34 de meciuri sunt cifrele lui Denis Drăguș la Gaziantep.

Denis Drăguș i-a mulțumit lui Marius Șumudică pentru că i-a revitalizat cariera

Aflat într-un impas al carierei, Denis Drăguș a fost adus de Marius Șumudică de la Standard Liege la Gaziantep, iar această mutare s-a dovedit a fi una cât se poate de inspirată pentru internaționalul român. Fotbalistul a fost unul dintre cei mai buni marcatori din campionat și a obținut un transfer important la Trabzonspor, acolo unde va evolua din ediția următoare.

Drăguș nu l-a uitat pe Șumudică și a postat o imagine specială, dar și un mesaj de mulțumire pentru antrenorul român.

Multumesc pentru tot, antrenorul meu! Ești numărul 1„, a scris Drăguș, pe Instagram.

Șumudică a confirmat transferul lui Drăguș la Trabzonspor

Împrumutat în acest sezon de la Standard Liege la Gaziantep, acolo unde a fost adus la cererea lui Marius Șumudică, Denis Drăguș a impresionat, iar Trabzonspor a făcut toate eforturile pentru a-l transfera din sezonul următor.

În schimbul internaționalui român, Trabzonspor a plătit două milioane de euro, iar Marius Șumudică a dezvăluit că Denis Drăguș ar fi semnat deja noul contract.

Totodată, „Șumi” a dezvăluit și care este singura poziție pe care Denis Drăguș trebuie folosit pentru a da cel mai bun randament.

”O să spun, chiar dacă deranjez. Drăguș este cumpărat de Trabzonspor. Cred că a și semnat deja. Nu știu exact. Este cumpărat pentru poziția de vârf de atac. Drăguș marchează 15 goluri în campionatul Turciei din poziția de vârf de atac.

Când un club precum Trabzonspor plătește două milioane să te cumpere, te cumpără pentru poziția în care tu ai jucat sezonul respectiv. Ai jucat contra lui Trabzonspor și ai marcat contrat lor din poziția de vârf de atac.

Pentru mine, Drăguș nu poate juca bandă stânga niciodată. Poate juca, dar aportul lui este minim. El este vârf de atac, are explozie, viteză, libertate de mișcare”, a spus Șumudică, potrivit Fanatik.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare