”Demisia, demisia!”. Suporterii Rapidului au cerut înlăturarea lui Cristiano Bergodi încă din prima repriză a meciului cu CFR Cluj

Suporterii Rapidului nu au mai suportat umilința cu CFR Cluj din prima repriză, când ardelenii au marcat goluri, și i-au strigat demisia antrenorului Cristiano Bergodi!

Hat-trick-ul lui Daniel Bîrligea și reușita lui Cristian Manea au amuțit stadionul din Giulești, într-o partidă pe care nimeni nu și-o imagina atât de dezechilibrată.

”Demisia, demisia!”

Rapidiștii au umplut din nou până la refuz stadionul Giulești pentru a le fi alături favoriților, însă jucătorii au făcut-o lată! Au încasat patru goluri, nu au marcat niciunul și au făcut un joc deplorabil.

Imediat după ce de-al treilea gol marcat de către Daniel Bîrligea – aflat la primul hat-trick în Superligă – o parte a suporterilor de la Rapid s-au auzit scandând în cor: ”Demisia, demisia!”, cu trimitere directă către antrenorul italian Cristiano Bergodi.

Nici măcar tehnicianul nu a înțeles cum au putut jucătorii săi să practice un joc atât de slab în prima repriză a jocului cu CFR.

Imediat după pauză, Bergodi i-a scos pe Bădescu, Papeau și Djokovic, și i-a introdus pe Borza, Petrila și Oaidă.

Rămâne de văzut dacă tehnicianul va asculta îndemnul fanilor rapidișit la finalul jocului cu CFR Cluj sau își va vedea de treabă în continuare.

Cristiano Bergodi este antrenorul celor de la Rapid din data de 10 iulie 2023. Să fie, oare, meciul cu 36 pe banca Rapidului cu ghinion pentru italian?

Echipele de start Rapid – CFR Cluj:

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru (cpt.), I. Cristea, Bădescu – Albu, Djokovic, Papeau – Funsho, Rrahmani, Burmaz
Rezerve: Drăghia – Onea, Iacob, Dr. Grigore, Borza, Emmers, Hromada, Oaidă, Krasniqi, Cîrjan, Hasani, Petrila
Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Sava – Manea, Boben, M. Ilie, Abeid – Muhar, K. Keita, Avounou – Deac (cpt.), Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Racasan – Camora, Al. Radu, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Ovidiu Hoban

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare