Sign in / Join

DeGale îl face KO pe Bute

634
0
Share:

Implicat și el în gala din 30 aprilie, în care Lucian Bute va lupta cu Badou Jack pentru centura WBC, britanicul James DeGale afirmă că nu mai vrea să boxeze încă o dată cu pugilistul român.

bute in garda

DeGale (deținătorul centurii IBF) are meci cu Rogelio Medina, iar învingătorul va urca în ring împotriva campionului WBC. Unificarea centurilor, afacere pusă la cale de Showtime pentru toamna acestui an, îl interesează pe DeGale, dar nu și dacă adversarul său va fi Lucian Bute. „Meciul pentru unificare ar trebui să vină la scurt timp după confruntarea cu Medina. Anticipez că voi câştiga fără probleme cu Medina, nu vreau să-mi jignesc adversarul, dar cred că voi arăta bine în ring. Să fiu sincer, nu vreau să boxez din nou cu Lucian Bute, întrucât l-am învins în noiembrie. Aş vrea să întâlnesc o figură nouă pentru mine, cineva precum Badou Jack ar fi perfect. M-am plictisit să boxez cu aceiași adversari”, a declarat DeGale. Boxerul britanic crede că Badou Jack este favorit în meciul cu Bute: „Îl văd pe Jack uşor favorit cu Bute. Lucian m-a surprins când am luptat cu el, a revenit, a fost într-o bună condiţie fizică, iar eu cred că va fi un meci spectaculos”.
American de origine suedeză, Badou Jack face parte din echipa lui Floyd Mayweather şi este reprezentat de Al Haymon, acelaşi impresar pe care îl are şi Bute. În vârstă de 32 de ani, adversarul românului are în palmares 20 de victorii (12 prin KO) şi o singură înfrângere.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER