Dedicație pentru Gigi Becali! Dat afară de la FCSB, Compagno a spart gheața în China | VIDEO

Andrea Compagno (27 de ani) a marcat în victoria echipei sale, 4-0 cu Shenzhen Xinpengcheng. Atacantul italian este la al treilea meci jucat în tricoul lui Tianjin Jinmen Tiger, după ce a fost dat afară de la FCSB.

Vândut în schimbul sumei de 120 de mii de euro, Andrea Compagno și-a făcut imediat simțită prezența în tricoul noii sale echipe. Imediat după eșecul rușinos cu Rapid, Gigi Becali a fost criticat pentru renunțarea la italian.

Compagno a spart gheața în China

Titular în al treilea meci din China, fostul atacant al FCSB a demonstrat rapid ce însemnă un atacant de meserie.

A punctat în minutul 70, pe contraatac, dintr-o centrare reluată din cădere, din fața porții.

Fiolic (4) și Wang Qiuming (58) punctaseră înainte, iar Grant a marcat după ce jucătorul „inventat” de Adrian Mititelu a fost schimbat.

  • 2 milioane de euro este cota lui Andrea Compagno, conform Transfermarkt.

Dragomir: ”Trebuie să fii bolnav mintal să renunți la Compagno”

„Trebuie să fii bolnav mintal să-i dai drumul lui Compagno când n-ai niciun vârf de atac. A fost neglijent, poftim. Bagă-l pe Octavian Popescu să fie vârf. Îl bagi ca să îl cureţi?

Ba în stânga, ba în dreapta, ba mijlocaş. Acu doi ani nu era alterat. Ei l-au alterat, cei de acolo. Dacă îl am fotbalist pe Tavi Popescu, îl fac cel mai bun din ţară. Pot să îl salvez.

În afară de asta, dacă cineva nu-i reglează sistemul nervos lui Coman, se pierde şi ăsta”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

  • 850 de mii de euro este salariul anual al italianului la Tianjin Jinmen Tiger.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare