Declaraţie şocantă a unui fost selecţioner al României: ‘Drogurile mi-au distrus visul’

199
0
Share:

Christoph Daum (65 de ani) lucrează acum ca freelancer, nu mai este implicat direct în fotbal. Ține cursuri, prelegeri și simpozioane pentru cei care sunt interesați. Revista Sport Bild a publicat săptămâna trecută un interviu cu fostul selecționer al României, transmite Mediafax.

„Drogurile mi-au distrus visul de a antrena naționala Germaniei și poate alte prime reprezentative. Ce e mai trist e faptul că mi-au distrus imaginea.”, notează Daum, care regretă faptele de la începuturile anilor 2000. Publicația germană notează faptul că Daum este freelancer, câștigă bani frumoși din activitatea de lector, iar în această perioadă este angajat de Federația Germană de Fotbal pentru a susține cursuri de perfecționare pentru antrenorii din această țară. Daum este foarte respectat în Germania, unde a câștigat titlul în Bundesliga, în 1992, cu Stuttgart.

În luna februarie Daum a fost la o universitate din India, unde a predat tema „Rolul principal al unui antrenor de top” și a condus și câteva antrenamente pentru studenți. În tot acest timp, conform celor de la Libertatea, neamțul a fost îmbrăcat în treningul pe care l-a purtat când era la echipa națională a României.

Christoph Daum a preluat naționala României după EURO 2016 și a fost demis 14 luni mai târziu, în septembrie 2017, după ce prima reprezentativă a ratat calificarea la Mondialul din Rusia.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply