Sign in / Join

Decizie radicală luată de Iordănescu: și-a prezentat demisia!

565
0
Share:

Antrenorul Edi Iordănescu a anunțat că nu va mai prelungi contractul cu echipa Pandurii Târgu-Jiu, acesta punctând faptul că „latura financiară a făcut să se destrame o echipă frumoasă”.

familia iordanescu

familia iordanescu

Iordănescu jr. a precizat că, deși îl încearcă „un sentiment de regret imens, aceasta este totuși decizia corectă”, el fiind un antrenor care se ghidează după principii și consideră că „trebuie început un alt proiect în alte condiții, cu alte obiective și probabil cu alți oameni implicați”.

„Am decis să nu mai prelungesc contractul cu Pandurii Târgu Jiu. Deși mă încearcă un sentiment de regret imens, pentru că e în spate o muncă de un an și jumătate încununată cu o prezență europeană, pentru că am cunoscut oameni deosebiți, pentru că am făcut performanță împreună, pentru că am trăit momente frumoase la Târgu Jiu și, în mod special, pentru că dezamăgesc suporterii care sigur așteptau continuitate, cred totuși că e decizia corectă. Latura financiară a făcut să se destrame o echipă frumoasă pe care am construit-o împreună cu Narcis Răducan și factorii de decizie. Sunt un antrenor care se ghidează după principii și cred că trebuie început un alt proiect în alte condiții, cu alte obiective și probabil cu alți oameni implicați”, a afirmat Edi Iordănescu.

Fiul încă selecționerului Anghel Iordănescu le-a mulțumit tuturor celor implicați în proiectul Pandurii, asigurându-i pe suporterii grupării că echipa va rămâne mereu în inima sa: „Hai, Pandurii!”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER