Decizie istorică luată de Becali: renunță la FCSB!

2002
0
Share:

Sezonul 2015/ 2016 este ultimul din istoria FCSB! Anunțul a fost făcut chiar de Gigi Becali, imediat după meciul cu Viitorul, scor 3-0.

becali

Finanţatorul campioanei a luat decizia să schimbe numele echipei. Din sezobul viitor, clubul patronat de Becali se va numi „Fotbal Steaua”; noua marcă a fost deja înregistrată la OSIM. Gigi Becali nu se opreşte aici şi spune că echipa va avea şi o altă siglă! „Am fost la OSIM şi am înregistrat o nouă marcă! Sus am scris mare «Fotbal», iar dedesubt «Steaua», mai mic. Aşa că, gata, am terminat cu FCSB, ne vom numi «Fotbal Steaua», că fotbal facem!”, a declarat George Becali la finalul meciului cu Viitorul.

  • Cu doar 3.420 de suporteri în tribună la partida de pe Arena Națională, Steaua riscă să fie părăsită definitiv şi de aceştia, dacă planul lui Becali va fi pus în aplicare. Laurenţiu Reghecampf speră ca şefii clubului să ajungă la un acord cu cei care conduc CSA Steaua Bucureşti, astfel încât suporterii să o considere din nou pe actuala formaţie continuatoarea echipei înfiinţate în 1947.
Reghecampf vrea pace cu Armata
„Singurul lucru pe care trebuie să-l facem e să ajungem la o înţelegere cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei, acesta este singurul lucru pe care trebuie să-l facem. Noi vrem, am făcut paşi, aşteptăm răspunsul celor care au în momentul de faţă cheia să rezolve acest lucru. Decoamdată, nu am primit niciun răspuns, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Reghecampf la conferinţa de presă de după meciul cu Viitorul.
CSA Steaua şi FC Steaua, clubul de fotbal finanţat de George Becali, se află de mai mult timp în conflict după ce gruparea Armatei a obţinut în instanţă anularea mărcii înregistrate de echipa patronată de Gigi Becali. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat, pe 3 decembrie 2014, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.
Share:

Leave a reply