Sign in / Join

Decizie de ultimă oră cu implicații în lupta pentru Champions League!

582
0
Share:

Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal, reunită joi după-amiază, a anulat sancțiunea dictată de Comisia de Disciplină a FRF împotriva lui Edi Iordănescu!

iordanescu jr.

Astfel, după ce a fost suspendat marți, antrenorul Pandurilor a avut parte de iertare în numai 48 de ore! C-așa-i în Liga 1! Pe cale de consecință, Iordănescu jr. va putea sta pe bancă la meciul cu Steaua, programat duminică (ora 20.30/ Arena Națională), în penultima etapă a play-off-ului.
Tehnicianul formației gorjene fusese suspendat un meci (și amendat cu suma de 40.000 de lei) deoarece la pauza jocului cu Astra, de la Giurgiu, și-a chemat elevii în afara stadionului, pentru a le da indicații, deși el se afla în stare de… suspendare!

„Acum câteva minute am fost şi eu informat de preşedintele clubului, Narcis Răducan. Am avut o apărare foarte bună, avocaţii au fost bine pregătiţi. A fost acest recurs, s-a judecat şi, din punctul meu de vedere, s-a făcut dreptate. Eu recunosc când greşesc, dar acum nu am greşit. Regulamentul este ambiguu, dacă era foarte clar, era foarte corect să fiu suspendat. Ce diferenţă este între un antrenor care stă în tribune, în spatele băncii şi dă indicaţii, şi mine, care am dat indicaţii în parcare? Eu cred că cea mai bună soluţie este să se revizuiască regulamentul”, a reacționat Iordănescu jr.

Reghecampf declară război… tuturor!

Firesc, cel mai virulent a fost Laurențiu Reghecampf, care a acuzat o conspirație împotriva sa: „Mă gândeam să nu țin cont de regulament și să stau pe bancă la meciul cu Pandurii. Nu știu dacă fac asta, dar mă voi gândi. Nu este posibil să fii suspendat marți, iar joi să ți se ridice suspendarea! Iar mie nici măcar nu mi s-a dat voie să mă apăr în fața Comisiei. Am văzut că Iordănescu s-a dus în spatele stadionului să discute cu elevii săi, iar eu o să mă duc în față să vorbesc, să mă vadă lumea. Cei de la Comisie nu mi-au dat voie să facă apel și nu mă lasă să fiu lângă echipă, iar pe Edi îl suspendă marți și joi îi anulează suspendarea. Dacă ei consideră că așa se face…”.

 

 

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER