Decizia lui Radu Drăgușin, după 4 luni la Tottenham! Englezii au făcut anunțul așteptat de toată lumea

Sosit în luna ianuarie la Tottenham, Radu Drăgușin (22 de ani) a trebuit să-și aștepte rândul și a fost mai mult rezervă de la transferul în Premier League.

Tottenham nu se gândește să renunțe la Radu Drăgușin

Antrenorul Ange Postecoglou a început să-l folosească pe Radu Drăgușin în finalul sezonului, atunci când Tottenham nu mai avea nimic de pierdut. Internaționalul român s-a descurcat excelent și avut prestații la înălțime, iar englezii au vorbit despre viitorul fundașului central.

Concret, Tottenham nici nu concepe să renunțe la Drăgușin, iar românul a decis să nu ia în calcul o plecare, asta deoarece a văzut că a primit șanse din partea lui Postecoglou și nu a dezamăgit.

„Drăgușin a încheiat sezonul într-o notă pozitivă, fiind titular în ultimele două meciuri ale sezonului. Il Mattino scrie că Napoli îi dă în continuare târcoale lui Drăgușin, deși Tottenham nu are nicio intenție de a-l vinde, după ce a sosit în nordul Londrei în urmă cu doar câteva luni.

Italienii scriu că Napoli, campioana sezonului 2022/2023 din Serie A, caută întăriri în zona defensivă și încă speră că va reuși să-l transfere pe fostul jucător al celor ce la Genoa. Conform ultimelor informații din Italia, e clar că Napoli nu renunță la Drăgușin.

Zvonurile unui transfer sunt complet nefondate. Nu există nicio șansă ca Tottenham să ia în considerare vânzarea lui Drăgușin. De asemenea, fundașul de 22 de ani nu va insista pentru o plecare, mai ales având în vedere că a terminat sezonul în forță.”, scriu jurnaliștii de la spurs-web.com.

Napoli visează la transferul lui Drăgușin

Situația lui Radu Drăgușin a continuat să fie urmărită de Napoli, iar italienii continuă să îl aibă pe român pe lista de achiziții. Napoletanii l-au mai dorit pe fundașul central și lunile trecute, însă Tottenham a fost cea care a avut câștig de cauză în cele din urmă.

Napoli stă la pândă pentru transferul lui Radu Drăgușin în această vară, însă suma cerută de Tottenham îngreunează afacerea: aproape 50 de milioane de euro.

Fosta campioană a Italiei vrea să se întărească la nivelul axului central din defensivă și îi mai au pe listă pe Alessandro Buongiorno, David Hancko și Rafa Marin, soluții mai ieftine decât Radu Drăgușin, anunță italienii.

Rămâne de văzut ce decizie va lua Napoli în cele din urmă și dacă oficialii clubului vor fi dispuși să pună banii pe masă pentru un eventual transfer al lui Radu Drăgușin.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare