De ce nu s-a gândit deloc Dan Şucu la Adrian Mutu pentru postul de antrenor, din nou, la Rapid. „Briliantul” ştie motivele

Patronul din Giuleşti oscilează între Neil Lennon şi Marius Şumudică pentru postul de antrenor la Rapid. Nord-irlandezul pare a fi favorit. În tot acest timp, de când Cristiano Bergodi a plecat de pe banca „vişiniilor”, numele lui Adrian Mutu n-a fost luat deloc în considerare de Dan Şucu.

Supărarea produsă de despărţirea val-vârtej din vara trecută nu i-a trecut nici acum omului de afaceri.

Mutu l-a simţit „rece” pe Şucu

Tehnicianul de 45 de ani a fost antrenorul Rapidului în perioada martie 2022 – iulie 2023. A plecat plecat în Azerbaidjan cu puțin timp înainte de startul sezonului.

„Probabil e supărat. Din câte am vornit eu cu dânsul, hai să spun că l-am simțit mai rece decât de obicei. Bine, atunci eram și antrenorul lui.

Ce pot să zic decât că n-are treaba una cu cealaltă. E îndreptățit să fie supărat, cum și eu sunt îndreptățit să susțin ideea că asta e viața. Dacă el crede că e un motiv de supărare e problema dânsului și eu nu am ce să fac.

Eu am făcut o alegere pe care dânsul o știe foarte bine. Știe că nu a venit cu nicio contra ofertă în momentul ăla, așa că nu are de ce să fie prea supărat din punctul ăsta de vedere”, a declarat Adrian Mutu la fanatik.

Mircea Lucescu l-a propus pe Şumudică

Pista Mircea Lucescu pentru Rapid s-a închis, conform unei informaţii transmise în emisiunea de la fanatik. Ieri, tehnicianul român i-a spus un „NU” ferm patronului din Giuleşti.

În continuare, Dan Şucu l-a întrebat pe „Il Luce” ce soluţie ar fi cea mai bună pentru banca „vişiniilor”. Răspunsul lui Lucescu a fost: Marius Şumudică, potrivit sursei amintite.

Antrenorul de 53 de ani a afirmat că este dispus să pregătească Rapidul gratis.

”Am avut ofertă în Qatar. Am avut biletele de avion eu şi soţia la business, plătiseră vreo 10.000 de euro. Am invocat că sunt sărbătorile pascale aşteptând răspunsul domnului Şucu. Joi m-a sunat domnul Şucu. Între timp, au pus un francez. Salariu era de peste un milion, dar s-au înţeles cu un francez.

Ştii ce aş face pentru Rapid? Eu n-aş avea nevoie de niciun ban pentru un an de zile. Eu vorbesc de mine, nu de staff! Salariu zero pentruMaximum există posibilitatea să te baţi la un trofeu, dar depinde ce pui în loc. Rapid are nevoie de câţiva jucători.

În momentul în care îmi ating obiectivul să fiu remunerat pe măsură. Niciun salariu! Nu pot să promit titlul, dar eu cred că în momentul de faţă Rapid poate atinge obiectivul minim de a juca în cupele europene la anul.

Pentru atingerea acestui obiectiv, din dragoste pentru acest club, eu, pentru fani, pentru ce am trăit eu în ultima săptămână – mie mi-a displăcut ce s-a întâmplat la FCSB – aş vrea să demonstrez ce pot face cu căpriorii. Şi o fac gratis, un an!”, a declarat Marius Şumudică.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare