Sign in / Join

De ce l-a refuzat Ivan pe Marchisio

654
0
Share:

Andrei Ivan a debutat, aseară, contra Italiei, la echipa națională a României. La finalul meciului, atacantul de 18 ani s-a împotrivit unui schimb de tricouri cu finalistul din sezonul trecut al Ligii Campionilor, Claudio Marchisio.

ivan-24

Credit foto: maximasport.ro

„A vrut Marchisio să facă schimb de tricouri cu mine, dar n-am vrut”, a spus Ivan la Dolce Sport. Jucătorul Universității Craiova a dezvăluit, ulterior, pentru revista Maxima Sport, de ce a refuzat să facă schimb de tricouri cu italianul: „Acele tricouri vor fi scoase la licitație, pentru a ajuta victimele din incendiul de la Colectiv. Acel tricou avea o valoare foarte mare din cauza asta. Nu aș fi făcut schimb nici cu Messi. E tricoul în care am debutat la Națională, în mod normal mi-ar fi plăcut să-l păstrez, dar sunt și mai bucuros că pot să ajut niște oameni care suferă datorită lui. Au murit tineri de vârsta noastră în acel club, am jucat cu toții cu gândul și cu sufletul la ei”, a afirmat Ivan.

Surse de încredere din Federație au dezvăluit pentru maximasport.ro că Ivan ar fi avut voie să facă schimb de tricouri, pentru că la licitație vor fi scoase alte tricouri identice.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER