Sign in / Join

De ce joacă Steaua atât de prost

747
1
Share:
partizanbun

Golul lui Varela păstrează șanse de calificare pentru Steaua (Credit foto: dolce-sport.ro)

Steaua a jucat aseară la fel de slab ca în meciul cu Trencin, în primul rând pentru că nu are forță ofensivă și creativă la mijlocul terenului. Dirijorul, Pictorul, Sculptorul sau cum vreți să îl numiți pe clasicul număr 10 nu face parte din acest spectacol, iar reprezentația Stelei e lamentabilă fără un adevărat Artist. Pentru că Breeveld și Muniru nu s-au născut cu acel geniu cu care este înzestrat un creator.

În al doilea rând, echipa lui Becali nu are siguranță în poartă. E ca și cum stai cu pieptul gol în fața taurului, și nu ești nici măcar toreador. Din fericire, nici Partizan nu e un animal feroce.

Trei la mână, apărarea Stelei se schimbă aproape meci de meci. Papp a început fundaș dreapta și a gafat, acum e stopper. Toșca a început în centru, acum a revenit pe postul său de bază, fundaș stânga. Alcenat e abia la primul meci ca titular și se vede.

Numărul 4: Chipciu a făcut un singur meci bun din șapte, cel cu Pandurii. E extrem de puțin pentru un fotbalist de la care se așteaptă mereu foarte mult.

Și a cincea cauză a jocului dlab din acest început de sezon: doi atacanți, Tade și Tudorie, din care nu poți face până acum măcar unul eficient, un Taderie care să marcheze măcar o data la două meciuri.

Marea șansă a Stelei este că nici Partizan nu a arătat a mare echipă, iar o victorie cu 1-0 la Belgrad și, implicit, o calificare în paly-off-ul Ligii Campionilor, par posibile, chiar în condițiile pe care vi le-am enumerat mai sus. Și poate cu Stanciu în rolul Artistului…

 

Florin Caramavrov

Share:

1 comment

Leave a reply

NEWSLETTER