De ce este atât de discutată categoria de VIRTUALE de la BETANO? Citește mai multe despre asta!

72
0
Share:

Divertismentul are multe forme în ziua de astăzi, majoritatea fiind pe plan online. Acest lucru se întâmplă pentru că internetul este accesibil de oriunde, oricând, fără să mai fie nevoie să ne programăm hobby-urile virtuale în agendă. Oricând prinzi câteva momente libere, deschizi telefonul sau PC-ul și ai la îndemână orice vrei, de la cărți, filme și seriale, până la jocuri de toate felurile.

În ultimii ani, industria gambling-ului a fost dezvoltată extrem de mult, mai ales dacă luăm în considerare progresul său în mediul online. În prezent, este foarte ușor să te distrezi la titlurile preferate fără să mai mergi într-o sală stradală. Acest lucru este însoțit de numeroase avantaje, precum pachetele cu beneficii de la operatori, dar și cu faptul că ai la doar câteva apăsări de ecran depărtare, mai toate categoriile de jocuri de noroc.

Un exemplu foarte bun de agenție care înglobează toate aceste plusuri, este Betano, un brand foarte cunoscut la noi în țară. Chiar dacă are un portofoliu impresionant de pariuri și de jocuri de masă și cărți, pe lângă secțiunea sa imensă de păcănele, operatorul are și alți ași.

Pe listă se află programul său de fidelizare cu numeroasele pachetele Betano România, dar și rubrica de Virtuale. Această categorie a început de ceva timp să fie un subiect foarte în vogă printre gambleri, iar motivele le găsești listate în următoarele rânduri!

TOP motive pentru care Virtualele de la Betano sunt un punct de atracție de neratat!

De ceva timp, Virtualele au început să fie un subiect tot mai atractiv pentru jucătorii din toată țara. Această secțiune este aparte deoarece îmbină pariurile sportive cu avantajele mediului virtual. La Betano ai listate mai multe sporturi la care poți să plasezi bet-uri, oricând.

Plusul categoriei și al acestui tip de joc de noroc este că evenimentele au loc mult mai des ca cele din realitate. Totul este creat prin utilizarea unor algoritmi speciali, fiind reduse considerabil șansele de a se întâmpla accidente majore definitorii pentru participanți. De asemenea, este eliminată intenția de fraudă și evenimentele se desfășoară fără niciun risc pentru jucători, deoarece sunt pur virtuali, chiar dacă reprezintă persoane reale.

Acestea însă, sunt caracteristici valabile pentru rubrica de Virtuale în general, indiferent de operatorul despre care vorbim. Secțiunea de la Betano este un subiect tot mai discutat printre gambleri deoarece vine cu numeroase opțiuni pentru membrii agenției și are în componența sa opțiuni foarte atractive. În plus, aceasta pare să fie într-o expansiune constantă impresionantă.

În prezent, poți să-ți încerci norocul la Betano Virtuale pe evenimente din sporturi precum:

  • Fotbal
  • Baschet
  • Tenis
  • Ciclism
  • Speedway

În fiecare rubrică vei regăsi mai multe evenimente din care poți să alegi unul sau mai multe la care să plasezi bilete. Fiecare tip de sport vine cu o altă plajă de opțiuni de bet-uri interesante, iar tu ai posibilitatea să îți construiești tichete aproape după bunul plac.

Pe lângă sporturile de mai sus, care sunt ceva mai clasice, ai și alte variante de adrenalină la îndemână. Pe listă se află evenimente din competiții de:

  • Curse de ogari
  • Curse de cai
  • Bile de sticlă

Fiecare vine cu un alt set de reguli, dar și cu alte opțiuni de pariere. Indiferent de ce categorie îți place mai mult, joacă responsabil. Studiază posibilitățile de câștig, fă-ți calculele cu atenție și încearcă să îți desfășori activitatea rațional, nu să iei decizii pe baza adrenalinei ori pe impuls. De asemenea, la orice ai alege să plasezi bilet, ai posibilitatea să urmărești evenimentul în timp real, fie de pe desktop, fie de pe un dispozitiv mobil!

Share:

Leave a reply