David Moyes, fostul antrenor al lui West Ham United, va antrena echipa lui David Beckham din America

31
0
Share:

La aproape un an de la despărţirea de West Ham United, scoţianul David Moyes (56 de ani) este aproape de o nouă provocare. Presa din Anglia scrie că acesta este aproape de o nouă provocare în afara Angliei, după cea de la Real Sociedad, potrivit Mediafax.

Acesta este dorit la viitoarea echipă a lui David Beckham din America. Inter Miami se va înscrie în sezonul următor din Major League Socces, iar fostul mijlocaş vrea să-l ”instaleze” pe Moyes în funcţia de antrenor principal al echipei.

Citește și: Frații Dedeman dau o nouă lovitură! Suma uriașă încasată de cei doi

David Moyes a fost antrenorul lui Everton între 2002 şi 2013, timp în care a strâns nu mai puţin de 516 partide pe banca rivalei lui Liverpool. Plecarea lui Sir Alex Ferguson de la Manchester United l-a adus pe scoţian pe banca ”diavolilor”, dar nu a rezistat foarte mult, fiind demis în luna aprilie a anului 2014.

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

Acesta a trecut, ca jucător, şi pe la Celtic, echipa pe care CFR Cluj o va înfrunta marți, 13 august, în turul trei preliminar al Europa League. Cambridge United, Bristol City, Shrewsbury, Dunfermline Athletic şi Hamilton sunt cluburile pe la care a mai trecut Moyes. Acesta şi-a încheiat cariera la Preston, în Anglia, primul club din cariera sa de antrenor.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER