David Kiki, mesaj într-o singură propoziție după ce a semnat cu FCSB! Reacția fundașului adus de Gigi Becali

David Kiki (30 de ani) se declară mândru pentru că a ajuns la FCSB. Fundașul a semnat un contract de trei ani și va avea un salariu de 12 mii de euro.

Campioana și-a anunțat primul transfer. Curtat insistent de Gigi Becali, David Kiki a bătut palma în cele din urmă cu Gigi Becali. Totul, după ce a ajuns la finalul înțelegerii cu Farul lui Gică Hagi și a rămas liber de contract. Daniel Popa (28 de ani) și Alex Chipciu (35 de ani) sunt alte două ținte ale FCSB.

Prima reacție a lui David Kiki, după ce a semnat cu FCSB

David Kiki va avea misiunea să acopere flancul stâng al apărării, acolo unde FCSB va fi descoperită, mai ales în cazul în care Risto Radunovic nu va prelungi contractul.

”Sunt mândru și onorat să mă alătur celor de la FCSB”, a postat fundașul din Benin pe conturile de social media.

  • 1,1 milioane de euro este cota lui David Kiki, conform Transfermarkt.

David Kiki, 3 ani la FCSB

”FCSB anunță că, începând cu sezonul 2024-2025, David Kiki va îmbrăca tricoul roș-albastru. Internaționalul beninez în vârstă de 30 de ani a efectuat deja vizita medicală și a semnat contractul, urmând să se prezinte la pregătire pe 14 iunie.

Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese alături de noii săi colegi!”, a transmis FCSB pe rețelele sociale.

ASM Belfort, Niort, Brest, Red Star FC, Montana, Arda Kardzhali și Farul sunt echipele din cariera lui David Kiki.

Kiki își dorea foarte mulți bani. A jucat foarte bine la noi, avea pretențiile lui, pe care noi nu puteam să le îndeplinim.
Gică Hagi

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare