Daum, fără cuvinte după Astra – Dinamo 1-4

Share:

Noul selecţioner al naţionalei României a asistat, sâmbătă seară, la partida Astra – Dinamo, scor 1-4, din prima etapă a noului sezon de Liga 1.

daum

La final, , germanul Christoph Daum s-a declarat mulţumit de ce a văzut şi a precizat că cele două formaţii pot oferi mai mulţi jucători echipei naţionale, fără să ofere însă vreun nume. „Am văzut foarte mulţi jucători cu potenţial şi câteva acţiuni fantastice. Nu vreau să comentez în vreun fel rezultatul, eu sunt la aceeaşi distanţă de Dinamo şi Steaua, de Astra, la fel cum sunt şi de Craiova sau orice alt club. Sunt mulţi antrenori buni în Liga 1, dar nu poţi câştiga fiecare meci”, a declarat Daum la finalul meciului de la Giurgiu.

După partidă, Daum a avut şi o scurtă întâlnire cu Ioan Andone, însă cei doi au stabilit să se vadă în zilele următoare pentru a discuta mai pe larg. „Neamțul a văzut că Dinamo are câţiva tineri foarte promiţători”, a spus Andone. La rândul lui, Daum a explicat că nu poate oferi niciun nume de jucător care l-a impresionat: „Eu am venit aici să văd jucătorii pe care îi pot selecţiona la naţională. Nu voi vorbi despre fotbaliştii care mi-au plăcut, dar am văzut mulţi jucători interesanţi”.

Dinamo a câştigat cu 4-1 meciul disputat la Giurgiu, pe terenul campioanei Astra. Golurile au fost marcate de Gnohere (triplă) și Lazăr, respectiv Boldrin. A fost o partidă cu trei lovituri de la 11 metri dictate de Ovidiu Hațegan, două în favoarea dinamoviștilor.

Share:

Leave a reply