Sign in / Join

Daum compară naționala României cu …Barcelona!

Share:

Selecţionerul german Cristoph Daum, în vârstă de 62 de ani, a dezvăluit, într-un interviu acordat site-ului FIFA, că va aborda un stil ofensiv pe banca tehnică a echipei naţionale a României.

„Jucătorii români au fost mereu asociaţi cu fotbalul atractiv. Trebuie să facem în aşa fel încât fotbalul ofensiv să redevină o caracteristică recunoscută a fotbaliştilor români. Pentru asta avem nevoie de disciplină tactică, de un modul de joc flexibil şi de o mentalitate de învingători”, a declarat Daum pentru site-ul FIFA. Cu alte cuvinte, neamțul vede alăturări între jocul României și fotbalul spectacol propus de FC Barcelona.

Noul selecţioner al naţionalei României este pregătit pentru campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia şi cunoaşte deja toate atuurile, precum şi toate minusurile adversarilor din grupa E: Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan. „Ştiu tot ce trebuie să ştiu despre adversari. Ne aşteaptă 10 finale foarte grele care ne vor obliga să ne autodepăşim pentru a deveni câştigători”, a mai precizat Daum.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER