Sign in / Join

Daniel Stanciu se întoarce la ASA Tg. Mureş

Share:

Imediat după data de 1 aprilie 2016, când îi expiră contractul cu ACS Poli Timişoara, managerul Daniel Stanciu va reveni la ASA Tg.Mureş.

st

Potrivit radiomures.ro, Stanciu – care a demisionat zilele trecute din funcţia de director sportiv la ACS Poli Timişoara – şi-a dat acceptul de principiu pentru a reveni pe arena Transil. Informaţia se confirmă şi din sursele noastre. Din păcate, ASA traversează cea mai neagră perioadă financiară de la revenirea în Liga 1, mureşenii având conturile blocate de DNA. Mai mult, ASA Tg.Mureş tocmai a anunţat că a deschis procedura de intrare în insolvenţă. În cazul în care tribunalul nu va accepta planul de reorganizare, formaţia la care joacă “Briliantul” Adrian Mutu (din când în când, ce-i drept!) va intra în faliment. Oricum, ASA – care ocupă ultimul loc în clasamentul turneului play-off – va porni viitorul sezon cu o depunctare importantă pentru că a acumulat datorii înainte de intrarea în insolvenţă. Conducerea clubului tocmai a remis un comunicat în care a subliniat faptul că îşi propune o perioadă de maximum 3 ani, în care să să gasească soluţii viabile pentru evitarea falimentului şi menţinerea echipei în primul eşalon.
Daniel Stanciu, care a contribuit într-o mare măsură la construcţia vicecampioanei ASA Tg.Mureş, a mai fost manager la FC Vaslui şi Dinamo Bucureşti, şi a ocupat pentru scurtă vreme funcţia de director sportiv la FC Steaua.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER