Daniel Popa a uitat complet de Dinamo! Noul atacant al FCSB-ului a sărutat emblema roș-albaștrilor fără să stea pe gânduri

Daniel Popa (26 de ani) a semnat cu FCSB și a fost a doua mutare a campioanei României din această vară, după David Kiki (30 de ani). Ulterior, Marius Ștefănescu (25 de ani) a sosit și el la gruparea roș-albastră.

Daniel Popa, dovadă că a uitat complet de Dinamo

Atacantul a fost adus la insistențele lui Gigi Becali, cel care îl simpatiza pe Daniel Popa de mai mulți ani. Staff-ul FCSB-ului va merge astfel pe mâna patronului și rămâne de văzut în ce măsura va confirma fotbalistul la campioana României.

Până atunci, Daniel Popa a fost prezent la evenimentul prin care FCSB și-a prezentat noile echipamente. Atacantul a fost pus de cei prezenți în sală să sărute emblema roș-albaștrilor și nu a stat deloc pe gânduri.

Popa, care a evoluat pentru Dinamo în perioada 2016 – 2021, a demonstrat că a uitat complet de trecutul său și că acum este gata să dea totul pentru FCSB și fanii echipei.

Daniel Popa, fotbalistul pentru care a insistat Gigi Becali „a călcat pe bec” în trecut

Cu un trecut dinamovist, Daniel Popa va îmbrăca tricoul rivalei din noul sezon. Jucătorul adus la cererea lui Gigi Becali are însă un trecut tumultuos, asta deoarece s-a scris în anul 2018 că ar fi dependent de jocuri de noroc.

La acea vreme, apropiații dezvăluiau că Popa își cheltuia absolut toți banii la aparate, lucru infirmat categoric de fotbalist.

“Mă surprinde acest articol. Eu nu am intrat niciodată într-un cazino ca să joc şi nu am vreo datorie la cineva din această cauză„, spunea Daniel Popa.

În martie 2022, Daniel Popa se transfera de la Chindia la Daejeon Hana, în liga a doua din Coreea de Sud, însă acest transfer s-a dovedit a fi unul total nepotrivit. După doar 4 luni, timp în care a jucat 9 meciuri și nu a reușit să marcheze vreun gol, formația din Asia a anunțat despărțirea de fotbalist.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare