Daniel Oprița, declarație uluitoare după înfrângerea de la Reșița: „Noi nu suntem Steaua”

Daniel Oprița a oferit o declarație uluitoare după înfrângerea de la Reșița. Antrenorul echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei i-a făcut praf pe jucătorii săi, după eșecul drastic suferit. Formația care evoluează în Ghencea a beneficiat de suportul câtorva sute de fani, însă aceștia nu au reușit să îi împingă de la spate pe fotbaliști, iar trupa pregătită de Flavius Stoican s-a impus clar, scor 3-1.

Daniel Oprița, declarație uluitoare după înfrângerea de la Reșița: „Noi nu suntem Steaua”

Oprița s-a declarat foarte nemulțumit de jocul echipei sale, la sfârșitul primei partide din 2024 a roș-albaștrilor. Acesta consideră că formația sa a evoluat lamentabil.

A afirmat că nu poate să numească această echipă Steaua, chiar în ziua în care clubul celebrează 37 de ani de la cucerirea Supercupei Europei. Singurii pe care Oprița i-a apreciat au fost suporterii, care au fost prezenți în număr destul de mare la Reșița.

„A fost o victorie meritată a Reșiței, chiar dacă aș putea să contest anumite faze. La acest scor și la ce am jucat noi, nu mai pot să spun mare lucru. Chiar dacă consider că au fost unele greșeli de arbitraj împotriva noastră, nu avem nicio scuză la modul cum ne-am prezentat la acest meci. Am luat după pauză două goluri în câteva minute, am fost jalnici! Dezastru! Este o înfrângere rușinoasă pentru jucători. Nu vreau să-i numesc Steaua, noi nu suntem Steaua, la modul cum am jucat la acest meci. Doar cei care au venit de la București, suporterii care au fost în număr mare, pe ei îi pot numi Steaua”, a declarat Daniel Oprița, potrivit CAON.RO

„Toți au numai pretenții de fotbaliști”

În continuare, Daniel Oprița nu s-a oprit din a-și critica jucătorii, considerând că aceștia și-au bătut joc de munca lui la Reșița. În plus, antrenorul din Ghencea a afirmat și faptul că fotbaliștii săi sunt mai mereu nemulțumiți, în ciuda faptului că le-au fost oferite toate condițiile necesare pentru a practica un fotbal de calitate.

„Se vedea pe fața băieților de la Reșița faptul că-și doresc victoria. Fotbaliștii noștri au fost la plimbare la Reșița, au venit în excursie. Nu vreau să-i menajez deloc. Toți au numai pretenții de fotbaliști. Este vina mea în primul rând, deoarece eu i-am adus. Încerc să mă zbat pentru ei, să le rezolv toate problemele și ei m-au tratat astfel, mai ales aici, la Reșița, unde e casa mea. M-au făcut de râs. Poate lor nu le este rușine, dar mie îmi este. Efectiv și-au bătut joc de mine, toți și-au bătut joc de mine. Îmi cer scuze suporterilor în numele jucătorilor”, a mai adăugat Daniel Oprița, conform sursei menționate anterior

După 16 etape scurse din Liga a 2-a, Steaua ocupă locul 9 în clasament, cu 22 de puncte strânse. Gloria Buzău, echipa de pe poziția a 6-a a ligii secunde, are trei puncte avans față de fotbaliștii din Ghencea, dar și un meci mai puțin disputat. În etapa următoare, elevii lui Oprița primesc vizita celor de la ACS Viitorul Tg. Jiu, în timp ce Reșița se va deplasa la Slatina, pentru partida cu CSM. La finalul sezonului, echipa de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei nu are drept de promovare.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare