Sign in / Join

Daniel Natea, medalie de aur la Grand Prix-ul de la Zagreb

564
0
Share:

Românul Daniel Natea a câştigat, duminică, medalia de aur la categoria plus 100 de kilograme, la Grand Prix-ul de la Zagreb, primul turneu din major după Jocurile Olimpice de la Rio la care a participat.

Sportivul tricolor a ajuns în semifinale după o singură luptă în prima grupă, unde l-a învins pe slovenul Vito Dragici. În semifinale Natea l-a învins pe belgianul Benjamin Harmegnies, iar în finală s-a impus în fața germanului Sven Heinle.

La aceeași competiție Larisa Florian (cat. 52 kg) a pierdut meciul pentru medalia de bronz cu britanica Kelly Edwards și s-a clasat în final pe locul 5.

La competiție au participat 228 de sportivi din 31 de țări, 138 la masculin și 90 la feminin, ia țara noastră a fost reprezentată de 14 sportivi în total. În afară de Natea și Larisa Florian, în Croația au mai fost prezenți și Vlad Luncan (cat. 60 kg), Cătălin Mircea Mînzăteanu, Remus Lazea (ambii la cat. 66 kg), Marcel Cercea (cat. 73 kg), Elemer Szocs, Vlad Vișan (ambii la cat. 81 kg), Cristian Bodîrlău (cat. 90 kg), Valentin Radu (cat. 100 kg), Mircea Croitoru (cat. +100 kg), Ioana Matei, Alexandra Popa (ambele la cat. 48 kg), Ștefania Adelina Dobre (cat. 57 kg), Lorena Podelenczki (cat. 70 kg).

Câștigătorii medaliilor de aur au fost premiați cu câte 3.000 de dolari, cele de argint cu câte 2.000 de dolari, iar cele de bronz cu câte 1.000 de dolari.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER