Dani Alves rupe tăcerea după ce a fost eliberat. A cerut un milion de euro pentru un interviu! Ce spune fotbalistul despre întoarcerea la închisoare

Dani Alves rupe tăcerea după ce i-a fost redată libertatea. Fostul fundaș al Braziliei, ajuns la vârsta de 40 de ani, s-a intersectat cu un reporter al celor de la El Periodico, în ziua în care a fost nevoit să se prezinte la tribunal. Dani Alves nu are posibilitatea de a părăsi Spania.

Potrivit relatărilor oamenilor de presă din Peninsula Iberică, fostul jucător de la Barcelona și PSG a afirmat că „partida” sa din prezent se „joacă” împotriva justiției, neștiind când s-ar putea termina totul.

Dani Alves a dezvăluit cum se descurcă în libertate

După ce a fost pus în libertate sub supraveghere, Dani Alves a dat curs provocării de a discuta despre modul în care viața sa se desfășoară ulterior eliberării din închisoare. Acest lucru s-a întâmplat într-o zi de vineri, atunci când fostul internațional brazilian trebuia să se prezinte la tribunal, după cum i-a fost comunicat în momentul în care a ieșit din pușcărie. Potrivit celor de la El Periodico, Dani Alves a afirmat că „este bine și liniștit”.

Reporterul spaniol care a avut șansa de a sta de vorbă cu Dani Alves a aflat detalii interesante despre traiul din spatele gratiilor. Sud-americanul a petrecut 14 luni în detenție.

„Să merg la tribunal e ceea ce trebuie să respect în fiecare vineri și asta este tot. Nici nu am prea multe alte lucruri de făcut”, a dezvăluit Dani Alves

„Oriunde mă duc, supraviețuiesc!”

Spre mirarea omului de presă cu care Dani Alves a purtat dialogul, brazilianul a avut o comandă destul de consistentă la restaurantul Mr. Porter din Barcelona, unde se afla și bunul amic al fostului jucător, Bruno Brasil. Fostul mare fundaș al naționalei Braziliei a comandat osso buco din miel gătit la foc lent, o friptură de vită Wagyu cu praz prăjit, ardei iute și mămăligă cu trufe. La capitolul băuturi, Dani Alves a optat pentru un vin Pinot Noir, iar la desert a ales un preparat thailandez, care conținea mango, cocos și lime. La final, brazilianul s-a bucurat de o cafea, iar nota de plată a ajuns la suma de 233 de euro.

Ulterior festinului, fostul jucător din apărarea cluburilor mari ale Europei a refuzat să discute despre cazul său, întrucât „e încă în curs de urmărire penală”. Cu toate acestea, în momentul în care i-a fost oferit un milion de euro pentru achitarea cauțiunii, Dani Alves nu a putut refuza dialogul cu o publicație din țara sa natală, după spusele Marisei Martin Blazquez, colaboratoarea unei emisiuni celebre din Spania.

Pentru a oferi un motiv plauzibil refuzului, Dani Alves a făcut o comparație din fotbal pentru reporterul iberic: „Meciul pe care trebuie să îl joc este în justiție. Nu am nici cea mai vagă idee despre cât ar putea dura, până când toate recursurile prezentate de părți vor fi soluționate”. De asemenea, a dezvăluit cum și-a petrecut timpul în detenție. În ciuda faptului că nu se prezintă într- condiție fizică prea bună, Dani Alves a menționat că regimul nu a fost unul foarte dur, zâmbind în momentul afirmațiilor: „Oriunde mă duc, supraviețuiesc! Și mă adaptez la orice, pentru că pentru mine nu locul face persoana, ci persoana sfințește locul!”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare