Dan Șucu, atacat de Marius Șumudică: „Am crezut că voi ajunge antrenor acolo”. Regretă că a pierdut o ofertă

Marius Șumudică (53 de ani) continuă să fie liber de contract, iar antrenorul a vorbit deschis despre situația sa.

Marius Șumudică a refuzat o ofertă din Qatar pentru Rapid

În această vară, Marius Șumudică a crezut că va fi numit, în sfârșit, antrenor al Rapidului de către Dan Șucu. În cele din urmă, patronul giuleștenilor l-a evitat și l-a ales pe Neil Lennon, iar „Șumi” nu a trecut peste acel episod.

Concret, Șumudică a dezvăluit că a refuzat o ofertă din Qatar în speranța că va fi numit la Rapid, însă a făcut totul degeaba. Tehnicianul român a spus că ar fi dispus să revină în fotbalul românesc, însă doar la un club care îi oferă condiții demne de a face performanță.

„Am avut oferte, am mai refuzat una din Arabia Saudită, nu mi-a plăcut ce a fost acolo. Am pierdut una din Qatar, nu vreau să spun din cauza cui am pierdut-o, aşteptând şi crezând că voi ajunge antrenor acolo, dar nu mai contează şi am pierdut oferta din Qatar.

Acum am refuzat… Vedem ce se va întâmpla, sunt un antrenor profesionist, care vrea să lucreze. În scurt timp cred că voi fi pe bancă.  M-aş întoarce în campionatul românesc, să pot să-mi desfăşor activitatea, să am condiţii şi tot. Da, de aici am plecat, iubesc România”, a declarat Marius Şumudică, la nunta lui Denis Drăguş. 

Marius Șumudică a refuzat o ofertă din Iran

Evenimentul a avut loc miercuri, 10 iulie, iar Marius Șumudică și-a luat în serios rolul de naș. Tehnicianul a venit îmbrăcat la patru ace și a vorbit la superlativ despre finul Denis Drăguș, dar și despre oferta din Iran pe care a refuzat-o zilele trecute.

„Drăguș e un jucător de top 5 campionate. Trabzonspor va fi o rampă de lansare pentru el. Îl iubesc pe Drăguș, îi iubesc familia. Este dificil, Budescu și Alibec sunt apă de ploaie pe lângă el.

Am avut o ofertă, dar am refuzat-o fiindcă era din Iran și nu am vrut în Iran. Respectul Iranul, dar am considerat că este un pas în spate, chiar dacă erau calificați în Champions League. Sper să mai am șansa de a juca cu fotbaliști cu care am lucra. Voi încerca să iau români oriunde mă voi duce”, a spus Marius Șumudică.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare