Dan Șucu a spus totul! Vrea să transfere doi români prezenți la EURO 2024: „Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid”

Rapid vrea să dea lovitura pe piața transferurilor și să aducă doi fotbaliști aflați în lotul României la EURO 2024.

Dan Șucu a recunoscut că îi așteaptă pe Florin Niță și Adrian Rus la Rapid

Revenit în România după ce a mers să vadă meciul României cu Slovacia, Dan Șucu a vorbit în aeroport despre transferurile puse la cale de Rapid. Patronul formației din Giulești nu s-a ferit și a recunoscut că Florin Niță și Adrian Rus sunt două ținte în această vară și că s-ar bucura enorm dacă aceștia ar semna cu echipa sa.

Florin Niță și Adrian Rus au un viitor incert în momentul de față. Portarul a ajuns la final de contract cu Gaziantep, în timp ce fundașului central i-a expirat împrumutul de la FC Pafos și va reveni la Pisa, în Serie B.

A fost o atmosferă extraordinară la România – Slovacia, după cum ați văzut și dumneavoastră. Totul face parte din revirimentul fotbalului românesc, am făcut și eu galerie, la fel ca toată lumea. Tot stadionul era în galben, cred că am fost 40.000 români.

Galerie europeană avem deja, se pare că și echipă. Vom vedea cum va fi cu Olanda, mi-ar plăcea să merg și la acel meci, să văd dacă voi prinde bilete. România a făcut o figură extraordinară, sper din toată lumea să continue în aceeași manieră.

Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a spus Dan Șucu.

Florin Niță poate lovitura după EURO 2024

Unul dintre remarcații din tabăra României este Florin Niță, cel care și-a arătat clasa în partidele de până acum de la EURO 2024. Portarul a primit o ofertă concretă de la Gaziantep, dar există interes și din Arabia Saudită, acolo unde este dorit de trei-patru formații.

Totodată, Rapid ar fi și ea interesată de Florin Niță, însă este greu de crezut că acest transfer se poate realiza, dacă ne gândim la trecutul portarului în tricoul FCSB-ului și la cât de iubit este de fanii campioanei României.

Marius Șumudică, cel care l-a adus pe Florin Niță la Gaziantep, a dat detalii despre viitorul portarului, care ar putea câștiga peste un milion de euro pe an la viitoarea formație.

I-a făcut Gaziantep ofertă pe doi ani, din ce informații am eu. În jur de 500.000 de euro, cu bonusuri, pe an. Cred că ajunge la 6-700.000 de euro, ceea ce cred că Rapidul nu poate să plătească.

Niță este un tip sufletist, căruia îi lipsește foarte mult familia. Mai sunt și 3-4 echipe din Arabia Saudită care n-au primit bugetul de la guvern. Vor face oferte. Nu s-au făcut oferte clare, sunt sigur că va avea oferte.

Din informațiile mele din Arabia Saudită, se învârt la cel puțin 900.000 – 1.100.000 milioane de euro pe an”, a spus Șumudică, potrivit Fanatik.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare