Dan Petrescu și-a exprimat dorința! Cine este cel pe care „Bursucul” îl vrea președinte la CFR Cluj. Tehnicianul a evitat un conflict cu Nelu Varga

Dan Petrescu (56 de ani), noul antrenor al celor de la CFR Cluj, va reveni pe banca tehnică a „feroviarilor” la duelul cu Rapid, care se va disputa pe cinci mai, în ziua de Paște, de la ora 21:30.

Fostul tehnician al coreenilor de la Jeonbuk a susținut vineri prima conferință de presă de la întoarcerea sa în Gruia. Și-a exprimat doleanța cu privire la viitorul președinte al ardelenilor. După cum se știe deja destul de bine, Cristi Balaj a demisionat din această funcție.

Dan Petrescu știe ce vrea: Dani Coman, președinte la CFR Cluj!

„Bursucul” s-a arătat ezitant în ceea ce privește dezvăluirea unui nume. A ales să fie rezervat, nedorind să intre într-un eventual conflict cu Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj.

De asemenea, Dan Petrescu a precizat faptul că și-ar dori ca anumiți fotbaliști din Coreea de Sud, țară în care a activat până de curând, să ajungă în lotul grupării din Gruia. Ulterior, antrenorul ardelenilor a spus că pentru funcțiile de conducere din cadrul clubului ar prefera numai români.

„Eu aș vrea ceva, dar nu vreau să spun. Pentru că patronul decide, nu eu. Voi știți. Da, e din fotbalul românesc. Normal, doar nu vrei să chem străini în funcția de președinte. Jucători coreeni mi-aș dori, dar conducători numai din România”, a afirmat Dan Petrescu, potrivit digisport.ro

Chiar dacă Dan Petrescu a făcut tot posibilul pentru a nu divulga un nume, Dani Coman i-a dat planurile acestuia peste cap. Fostul portar a intervenit pe această temă în spațiul public.

Dani Coman a confirmat că Petrescu îl dorește la CFR!

Fostul președinte al celor de la FC Hermannstadt a ales să discute despre viitorul carierei sale, ulterior afirmațiilor lui Dan Petrescu.

Dani Coman a dezvăluit faptul că el este omul pe care antrenorul CFR-ului l-ar dori pe o poziție de conducere în Gruia. „Da, sigur la mine se gândește”, a afirmat fostul portar din Giulești.

Dani Coman nu a dus lipsă de oferte în această perioadă, după despărțirea de clubul din Sibiu. Acesta a fost dorit chiar și de FC Argeș, echipă ce activează în eșalonul secund al fotbalului românesc.

CITEȘTE ȘI: Dani Coman, chemat să se bată la titlu! Ofertă de neratat după ce a plecat de la Hermannstadt.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare