Dan Petrescu, despre România – Ungaria de la C.M. de handbal: La final îmi venea să plâng

61
0
Share:

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a lăsat pentru două ore treburile de la echipă și s-a uitat la meciul naționalei de handbal feminin a României, de la Campionatul Mondial, scrie Mediafax.

Tehnicianul a fost atât de tensionat în timpul partidei cu Ungaria, încât l-a dat afară din birou pe unul dintre colaboratorii săi, Cristian Panin. La final, Petrescu nu și-a stăpânit emoțiile și a recunoscut că a început să plângă. ”A fost sărbătoare în vestiar, s-a țipat, s-a urlat, parcă luase campionatul CFR. Au avut spirit cei din cabină. Mie îmi venea sa plâng la final. România e România, ne dorim să câștige. Cristina Neagu e Hagi din handbal, a dat iar goluri. Bravo, fetelor, felicitări!

Citește și: Tenismena Paula Badosa a suferit de depresie din cauza presiunii mediatice: Lumea o compara cu Sharapova

Nu mai avem handbalistele din trecut, dar spiritul face minuni. De când mă uit la handbal, n-am câstigat niciun meci. L-am dat afară pe Panin de la mine din birou, i-am zis să vina la final. Când s-a terminat, era să spargă ușa. Mereu mă uit la meciuri și aleg meciurile greșite. Uite că de data asta a fost bine.” , a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

România câștigat în ultimele secunde meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia. Tricolorele s-au impus cu 28-27 în fața selecționatei Ungariei, care a condus aproape toată partida. Cea mai mare diferență a fost de șase goluri.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER