Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj, anunț despre un jucător al echipei: ‘George Țucudean nu mai joacă anul acesta’

244
0
Share:

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre retragerea temporară a lui George Ţucudean, care, la 27 de ani, are probleme de sănătate. Tehnicianul a declarat că atacantul nu va mai juca în acest an, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ies la suprafață noi informații-cheie în cazul Caracal! Țiganii care ar fi discutat, la telefon, cu Luiza

“Clar nu mai joacă anul acesta. El a anunţat că se retrage momentan. E o problemă personală care mă depăşeşte. Vreau să joace fotbal, eu l-am cumpărat. Dacă el crede că are nevoie de pauză, atunci e o problemă pentru noi. La antrenamente dădea nişte goluri… rămâneam şocat. Am antrenat şi eu nişte jucători. Nicio problemă nu a avut la antrenamente”, a declarat Dan Petrescu, marți seară, la DigiSport.

Citește și: Lovitură pentru polițiști! Ordinul ministrului de Interne a fost publicat în Monitorul Oficial

În luna martie, Ţucudean a ratat meciul dintre Viitorul şi CFR Cluj din playoff. Ardelenii s-au impus cu 1-0, fără să se poată baza pe Ţucudean. Iniţial s-a spus că atacantul are o problemă musculară, dar ulterior s-a descoperit că Ţucudean are probleme la inimă. Ţucudean a moştenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW), cel care l-a obligat pe Marius Ţucudean să se retragă în anul 1994, la doar 27 de ani. De altfel, atacantul a şi fost supus unor intervenţii medicale.

Citește și: Denise Rifai mitraliază USR-PLUS: ‘Nu e cazul să facem circ politic continuu și gratuit’ .

La începutul lunii septembrie, clubul CFR Cluj a anunțat că George Țucudean este nevoit să se retragă temporar din activitatea fotbalistică din cauza problemelor de sănătate.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply